Vița de Vie, Șuie Paparude și Zdob și Zdub, pe scena Zilelor Prieteniei Bergenbier - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Vița de Vie, Șuie Paparude și Zdob și Zdub, pe scena Zilelor Prieteniei Bergenbier

Published

on

Foto credit: 2ActivePR

Distracție, voie bună, muzică live, bere rece, interacțiune cu artiștii, show-uri autentice. Toate s-au întâmplat  în acest weekend, în Piața Constituției din București, la primul concert Zilele Prieteniei Bergenbier din 2015. Bucureștenii au fost provocați să-și trăiască prietenia și să ia parte la cea mai tare experiență a verii. Pe lângă un show electrizant care a adunat pe scenă nu mai puțin de 12 dintre cele mai bune trupe românești, toți cei prezenți s-au putut bucura de adevărata experiență a unui festival de muzică.  

Cea de-a treia ediție a „Zilelor Prieteniei Bergenbier” a debutat în forță cu primul concert dintr-o serie de șase, programate în această vară. Bergenbier a pregătit pentru toți cei prezenți în fața scenei o nouă experiență ce aduce muzica și tehnologia pe aceeași frecvență.

Timp de două zile, Bucureștiul a răsunat pe ritmuri de rock, electro, hip-hop, indie și reggae. Vița de Vie, Șuie Paparude, Zdob și Zdub, Coma, Zob, R.O.A, C.T.C, E.M.I.L. și cele patru trupe prietene invitate de organizatori, Arashai, Space Needle, Basska, The Kryptonite Sparks, au fost cei care au asigurat experiențele muzicale. Pe lângă șansa de a vedea live unele dintre cele mai importante trupe din industria muzicii românești, fanii au putut lua parte și la alte tipuri de activități care să le ofere o experiență interactivă.

Suie Paparude

În prima zi de concerte startul distracției s-a dat la ora 17:00 cu cei de la Arashai și Space Needle, urmați pe scenă de trupa E.M.I.L. care i-a încântat pe fani cu piese de pe noul lor album, I.M.E.N.S..

DOC, Deliric și Vlad Dobrescu, cei trei componenți ai formației C.T.C au pus în scenă un show vibrant, oferind celor prezenți o dovadă de hip-hop autentic. Experiența muzicală a continuat cu Șuie Paparude care au urcat pe scena Zilelor Prieteniei Bergenbier, oferind un spectacol complet plin de energie pozitivă și ritm.

Rock-ul alternativ a fost la el acasă odată cu apariția ultimei trupe anunțate, Vița de Vie, iar energia publicului s-a putut simți la cote maxime.

În premieră, fanii au putut vota live, din fața scenei, bis-ul piesei preferate. Acest lucru a fost posibil folosind aplicația pentru mobil Bergenbier 4friends, creată special în acest an pentru seria de concerte. Ultimele două trupe prezente pe scenă, Șuie Paparude și Vița de Vie s-au conformat și au încântat publicul cu piesele alese chiar de ei. Tot prin intermediul aplicației, fanii pot fi la curent cu noutățile legate de toate concertele din țară, își pot face selfie-uri cu o parte din artiști și se pot distra trimițând și dedicând mesaje de prietenie direct pe ecranele scenei.

În cea de-a doua zi de concerte, gașca de prieteni a continuat să trăiască exeperiența muzicală a verii. De această dată, Basska și The Kryptonite Sparks au deschis seria concertelor “Zilele Prieteniei Bergenbier”, urmați de cei de la  Zob. Trupa Coma a luat cu asalt scena, pregătiți să ofere un show de zile mari, așa cum ne-a obișnuit an de an.

R.O.A a schimbat registrul muzical, iar publicul a fost surprins de un adevărat spectacol electronic fredonând la unison piese ca “Sonata în La Minor”, “Ne place” sau “D’aia”.

Premieră pe scena Zilelor Prieteniei Bergenbier.

Show la superlativ! Așa putem descrie prestația celor de la Zdob și Zdub, prezenți în acest an pentru prima oară pe scena Zilelor Prieteniei Bergenbier. Roman împreună cu trupa instrumentală au reușit să construiască un show complet care a ridicat la cote maxime energia celor din public.

Iar, pentru a completa seria de experiențe din fața scenei, Bergenbier și-a propus să inoveze și  să ducă trăirile  interactive la un alt nivel. Pe durata celor două zile de concerte, publicul a putut interacționa virtual cu trei dintre artiștii prezenți pe scenă, în zona de Augmented Reality amenajată în spațiul de eveniment. Aici, Adi Despot (Vița de Vie), Vlase (Zob) și Junkyard (ROA) i-au provocat la diverse acțiuni distractive pe toți cei care au interacționat virtual cu ei.

Bergenbier pune din nou distracția pe harta României.

Seria de concerte Zilele Prieteniei Bergenbier continuă weekendul viitor la Iași, urmând Cluj-Napoca, Brașov, Craiova și Constanța.

Mai multe detalii puteti găsiți pe www.zileleprieteniei.ro sau descărcând aplicația Bergenbier 4friends de pe link-urile de mai jos:

iOS (Apple): http://apple.co/1dG2mPa

Google Play (Android): http://bit.ly/1GY2aqq

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending