Viviana Sposub despre Ferma: ”E un moment critic. E o miză foarte mare.” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Viviana Sposub despre Ferma: ”E un moment critic. E o miză foarte mare.”

Published

on

Săptămâna finalei! Concurenții au ajuns la un moment care în urmă cu 12 săptămâni părea doar un vis: acela de a fi aproape de marea finală a competiției. Dacă Augustin Viziru este sigur de locul lui în duelul pentru titlul de Fermierul anului 2020, ceilalți patru concurenți au încă emoții. Iar foștii competitori sunt mai deciși ca niciodată să dea calculele peste cap. 

 

Dacă prima noapte a adus o petrecere pe cinste în care glumele, cântecele și energia au schimbat total starea celor din casă, lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Mâine, cei care au avut timpul necesar să vadă evoluția colegilor și modul în care aceștia au avansat etapă cu etapă, vor avea dreptul să facă o serie de nominalizări care vor influenţa major ultimele zile din Ferma!

Deși este singurul concurent în siguranță, Augustin se va declara dezamăgit de alianțele și strategiile care se conturează pe ultima sută de metri. Acesta va avea sentimentul că fiecare urmărește un interes personal și nu va avea în vedere întreaga competiție, drept urmare le va transmite un mesaj foștilor colegi: ”Nu reprezentați personaje, vă reprezentați pe voi”.

Ziua va fi și ea una dificilă: Anna, Andrei, Augustin, Elena și Viviana vor primi noi misiuni. De această dată, proba fi individuală, dar ei vor avea dreptul să primească ajutor de la cei care tocmai au revenit cu forțe proaspete în casă. Ce vor avea de pregătit și cum vor fi susținuți de cei care au fost eliminați anterior, aflăm mâine seară.

Atmosfera va reveni la tensiune și în seara în care concurenții își vor exprima voturile, Viviana va recunoaște: ”E un moment critic. E o miză foarte mare”. Dacă va reuși ea să facă un nou pas spre trofeu sau drumul se va opri abrupt, descoperim luni seara.

Începe cea mai așteptată săptămână a reality show-ului Ferma. Lupta dintre orășeni și săteni este tot mai aproape de final. Un singur concurent va pune mâna pe trofeu și pe titlu, ceilalți vor pleca acasă! Mai schimbați, mai puternici, cu mai mult dor ca niciodată de cei de acasă. Fermierii sunt pregătiți. Nu ratați, luni, de la ora 22:45 un episod în care strategia va fi ridicată la rang de artă!

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending