Connect with us

Reality Show

Viviana Sposub despre Ferma: „Va fi duelul frumuseţilor.”

Published

on

              Cu fiecare zi petrecută în casă, fermierii înțeleg că nu se pot juca cu provocările primite. Aseară, orășenii au profitat de prima lor victorie, în duelul pentru mâncare, cu ajutorul lui Bogdan care a învins-o pe Viviana la o căutare de chei…în bălegar ! 

 

În urma participării la acest duel, cei doi au devenit primii „servitori” din fermă, iar Viviana s-a văzut nevoită să accepte că va merge la duelul pentru eliminare. Hotărâtă să demonstreze că locul ei este lângă săteni, și nu acasă, ea a decis să o provoace la duel pe Alina Pușcău.

 

Emisiunea a condus topul audiențelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.3 puncte de rating și 22.7% share față de televiziunea de pe locul secund, care a obţinut doar 4.3 puncte de rating și 15.3% share. În minutul de maximă audiență de la 22:48, peste 1.2 milioane de români trăiau emoțiile fermierilor.

În această seară, de la ora 21:30, vom vedea cine va învinge în „duelul frumuseților”, cine se va concentra și va demonstra că are forța necesară pentru a trece de o luptă grea și cine se va vedea nevoit să admită că drumul spre marele premiu s-a oprit.

 

Un alt semn de întrebare apare și în privința relației dintre Paul Diaconescu și Elena Chiriac. După ce Paul a declarat că Elena nu poate trece neobservată și că „eu nu am acasă o relație, suntem într-o câmpie, dacă va exista vreo atracție mai sinceră, o voi exprima”, discuțiile dintre cei doi vor continua și în această seară. Oare cei doi vor face un nou pas sau faptul că ea a ales să doarmă lângă un alt coechipier va sta în calea unei potențiale idile ?

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending