Viviana Sposub: „În pădure ne motivăm reciproc. În fermă e o atmosferă încărcată!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Viviana Sposub: „În pădure ne motivăm reciproc. În fermă e o atmosferă încărcată!”

Published

on

            Ceea ce a început ca o săptămână fără mari surprize, s-a demonstrat a fi una dintre cele mai complicate pentru fermieri, care au aflat că în pădure au locuit, în permanență, trei bandiți. Miercuri seara, Viviana, Gabi și Giulia au distrus orice urmă a existenței taberei lor și s-au alăturat celorlalți concurenți în casă!

 

Dacă Viviana a fost primită cu multe îmbrățișări și cu un sărut puternic din partea lui George Burcea, ceilalți doi concurenți nu au fost la fel de bine văzuți de fermieri, mai ales când s-a aflat că, momentan, bandiții au parte de condiții speciale!

 

Prima noapte petrecută în casă, alături de Viviana, îl va face pe George Burcea să admită: „Faptul că ea este aici, este un plus pentru mine”. Deși va simți bucuria de a fi cu George, fosta bandită va recunoaște că ea și colegii ei nu au fost bine primiți: „Noi în pădure eram liniștiți, ne motivam reciproc. În fermă e o atmosferă încărcată”.

Cu toate acestea, cei doi nu au parte de zile liniștite! Astăzi, George va merge la duelul pentru eliminare contra lui Paul Diaconescu, care a ales probe de îndemânare și noroc! Dacă va reuși să fie motivat de întoarcerea Vivianei pentru a duce la capăt acest duel sau dacă Paul va reuși să-l elimine și pe el, aflăm în această seară!

 

Fermierul șef, Bogdan, este decis să o convingă pe Mihaela că merită toți banii puși în joc pentru recompensă! Iar fratele său va fi cel care-l va susține și care va sublinia că este nevoie ca toată lumea să se implice în activitățile din casă: „Trebuie să dăm drumul la treabă, altfel nu răzbim”.

Advertisement

 

Astăzi, de la ora 22:30, o ediție încărcată de emoție și dorință de luptă, de muncă și motivație de a duce lucrurile la capăt! O nouă eliminare și o surpriză neașteptată apărută după duel care-l va face pe unul dintre concurenți să exclame: „A fost o descătușare a foamei”, sunt momente care nu pot fi ratate.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending