Connect with us

BAZAR

VIZIONARE | Filmul ‘Amanţii pasageri’, pe ecranul din parcul Titan

Redactia Radar de Media

Published

on

Primăria sectorului 3 îi invită pe bucureşteni joi, începând cu ora 21,00, pe Insula Artelor din parcul Titan, unde va fi proiectat pentru a treia oară filmul ‘Amanţii pasageri’ în regia celebrului Pedro Almodovar, informează un comunicat de presă al Primăriei sectorului 3.

Filmul îi are în rolurile principale pe Javier Cámara, Cecilia Roth, Lola Dueńas ţi Raúl Arévalo.

Antonio Banderas, Penélope Cruz şi Paz Vega vor avea apariţii de tip cameo. Pelicula este ‘o comedie morală, orală şi ireală sau nerealistă’, aşa cum o descrie însuşi regizorul.

O defecţiune tehnică pune în pericol vieţile pasagerilor aflaţi la bordul zborului 2549. Piloţii încearcă, alături de colegii din turnul de control, să găsească o soluţie. Însoţitorii de zbor şi şeful lor sunt personaje baroce, neobişnuite, care încearcă să uite de problemele personale şi se dedică trup şi suflet sarcinii de a face zborul cât mai plăcut pentru pasagerii lor, în aşteptarea soluţiei. Viaţa printre nori este la fel de complicată ca şi cea de la sol şi, din aceleaşi cauze, poate fi redusă la două aspecte: sexul şi moartea, se mai arată în comunicat, scrie Agerpres.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending