Connect with us

Business

Viziteaza Casa-Amanet.com si iti vei rezolva toate problemele!

Avatar

Published

on

Indiferent ca va aflati intr-un impas financiar sau pur si simplu aveti nevoie de suma de bani pentru a va putea face dumneavostra o placere, ori doriti sa surprindeti pe cineva cu un cadou placut, puteti face acum rost de suma de bani dorita, in cel mai rapid si simplu mod, fara nici un fel de implicare a tot ce reprezinta banci, credite si asa mai departe, situatii care pot da adevarate batai de cap.

Poate ca aveti prin casa un obiect ceva mai valoros pe care nu il mai utilizati si doar praful se mai asterne pe acesta. Ei bine, intr-o astfel de situatie, fie puteti incerca varianta vanzarii prin intermediul platformelor online de specialitate, ori puteti apela la o varianta rapida si sigura, si anume, la o casa de amanet.

Unul dintre obiectele foarte populare si care cu siguranta va vor aduce suma dorita, este ceasul de mana, existand o multime de brand-uri si modele mult mai valoroase decat v-ati putea imagina, in special daca are o anumita vechime dar si o istorie in spate.

Probabil cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra in materie de case de amanet, o veti gasi accesand Casa-Amanet.com, acestia oferindu-va cele mai bune preturi de pe piata pentru toate tipurile de obiecte ce pot fi amanetate, inclusiv in materie de ceasuri de mana.

Foarte multi dintre noi, poate fara sa ne dam seama dispunem de tot felul de obiecte de valoare chiar in propria locuinta. Adesea omul are impulsul de a achizitiona diverse obiecte de valoare daca isi permite, insa de cele mai multe ori fara a avea ce face efectiv cu acestea. In aparenta poate parea un lucru rau si putem spune lejer ca este vorba despre risipa, insa din alt punct de vedere, poate reprezenta o solutie salvatoare la greu.

In general, situatia financiara a unui om se poate schimba de la o zi la alta, fara ca macar sa isi poata da seama care a fost cauza. Vestea buna consta totusi in faptul ca de-a lungul timpului a exista o posibilitate foarte mare sa achizitioneze diverse obiecte de valoare, acele obiecte defapt inutile, insa cu ajutorul carora se pot obtine sume frumoase de bani.

O vreme afacerea va merge din plin, iar intr-o zi poti constata ca ai pierdut tot si nu au ramas decat cateva bunuri de valoare. Un om multumit ar spune totusi ca are destul, insa cand cand lucrurile merg struna va exista mereu acea tendinta de a investii in tot felul de bunuri precum: imobiliare, electronice, bijuterii, ceasuri de lux, antichitati si asa mai departe, care ulterior se pot vinde pe sume destul de importante.

In cazul in care te numeri printre cei care au ajuns intr-un impas si ai nevoie rapida de bani iar bancile nu-ti ofera tocmai cele mai avantajoase oferte pe termen lung, atunci viziteaza Casa-Amanet.com si cu siguranta aici vei gasi raspunsul perfect nevoilor tale.

Acestia ofera cele mai avantajoase tarife indiferent de tipul bunurilor pe care le aveti, fiind de asemenea printre cei mai buni in acest domeniu de la noi din tara.

In ceea ce priveste serviciile, acestea pe langa faptul ca sunt foarte avantajoase, sunt si foarte variate dupa cum urmeaza:

 • Amanet / cumparam aur
 • Amanet / cumparam argit
 • Amanet / cumparam ceasuri
 • Amanet / cumparam diamante
 • Amanet / cumparam electronice
 • Amanet / cumparam opere de arta
 • Platina
 • Schimb valutar / Exchange AGS
 • Transfer de bani

Casa-Amanet.com ofera imprumuturi rapide in lei, numai in baza unei garantii reale ce sunt in proprietatea celor care doresc sa obtina suma respectiva de bani, putand fi aduse la acestia drept garantie urmatoarele tipuri de obiecte: aur, argint, diamante, bijuterii cu diamante, ceasuri de lux, opere de arta, aparate electrocasnice, gadget-uri si lista poate continua la nesfarsit.

Cel mai important aspect intr-o astfel de situatie, asa cum este si de asteptat si normal, consta in valoarea bunului pe care il detineti, bun care trebuie sa fie unul de valoare.

In ceea ce priveste intocmirea actelor si a tuturor formalitatilor, tot ce trebuie sa detineti asupra dumneavoastra, consta in cartea de identitate si eventual, actele care fac dovada faptului ca sunteti proprietarul direct al acelui bun, aceasta conditie fiind optionala.

De asemenea, Casa-Amanet.com dispune si de o multie de locatii, toate fiind deschise in Bucuresti, prcum si unul in Alexandria.

 • Casa Amanet & Bijuteria Mosilor 2
 • Casa Amanet Aparatori
 • Casa Amanet Crangasi
 • Casa Amanet Dunarii, Alexandria
 • Casa Amanet Magheru
 • Casa Amanet Mihalache
 • Casa Amanet Mosilor
 • Casa Amanet Timpuri Noi
 • Casa Amanet Tineretului
 • Casa Amanet Unirii

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca daca sunteti in cautarea celor mai bune servicii de amanet, atunci doar un simplu click va despare de ocazia de a da lovitura si de a scapa pe bani fumosi de obiectele valoroase si totusi atat de inutile pe care le aveti in posesie.

In plus, tot online pe site, va este pus la dispozitie un calculator ce are rolul de a va ajuta sa calculati cu precizie banii pe care urmeaza sa ii primiti pe bijuteriile de aur sau de argint, dobanda zilnica datorata, termenii si conditiile colaborarii.

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Business

Comerțul nu este afectat de coronavirus – magazinele de bricolaj online au un avantaj

Avatar

Published

on

Într-o perioadă de criză unii nu se pot gândi decât la necesitățile de întreținere. Totuși cine stă la casă, are gospodărie în întreținere mai ales în perioada în care primește recomandare de a sta cât mai mult timp acasă, își caută preocupare. Așa se face că, pe lângă magazinele alimentare sau farmacii, magazinele de bricolaj sunt în continuare în atenția publicului.

Desigur, în această perioadă în mod special au întâietate variantele online. Bricolaj Market este un exemplu în acest sens.

Activitatea restrânsă îndreaptă atenția către întreținerea spațiului personal

Pe măsură ce se impun reguli mai stricte în decursul perioadei de pandemie, oamenii își îndreaptă mai mult atenția spre timpul petrecut acasă. Aici sunt încă multe de făcut și suprapunându-se cu perioada de primăvară, întreținerea spațiilor verzi sau mici reparații ii vor ține ocupați pe mulți.

Sunt căutate în mod special echipamentele pentru grădină, pentru tăiat iarbă, tuns gazon, dar și tipuri diverse de aparat de sudura, printre altele. Sunt preferate variantele de echipamente de performanță, însă din clasa celor hobby. Prețurile sunt mai rentabile și se disting printr-o capacitate suficient de mare pentru a face față cerințelor gospodărești. Au, din fericire, varietatea necesară dintre care cei interesați pot alege.

Atenție la acest capitol! Bugetul clienților se va îndrepta strict către produsele necesare numaidecât în gospodărie. Pentru a fi o investiție rentabilă este recomandată consilierea. Spre exemplu un inverter de sudură ales poate fi mai scump ca achiziție, însă pe termen lung, la folosire, are capacitate mare cu un consum redus de energie electrică. Pentru utilizatorul casnic va conta de asemenea să fie un echipament compact, ușor de manevrat și de mutat.

Mulți trec munca în online și au de câștigat

Pentru un magazin precum Bricolaj Market activitatea extinsă și în mediul online nu este ceva nou. Acum însă mai mult ca oricând publicul adoptă această variantă ca fiind mai sigură. Ce trebuie să știe publicul este că eshop-urile sunt pregătite să facă față cerințelor. Astfel, ca și până acum, poate fi solicitată asistența tehnică, la preluarea comenzii, consiliere profesională în cazul în care clientul nu distinge opțiunea perfectă pentru nevoile sale.

Produsele cumpărate din magazinele online beneficiază desigur de garanție, așa cum o  oferă producătorul.  La unele tipuri de produse variază, la altele este aceeași pentru toată gama – aparatele de sudură au garanții de până la 2 ani spre exemplu.

De asemenea, comanda poate fi făcută simplu și rapid, fără a fi neapărat necesară înregistrarea unui cont. Și din acest punct de vedere clienții sunt îndrumați astfel încât să bifeze toți pașii în timp scurt.

Stocuri există, curieratul însă funcționează foarte bine, iar pentru grija publicului trebuie menționat că această metodă de cumpărare implică mai puțin contact față în față, limitând așadar riscurile, în contextul pandemiei actuale.

Notă!

Produsele care vin din țări europene unde sunt înregistrate cazuri de coronavirus nu reprezintă un pericol. Multe dintre acestea sunt stocuri pe care retailerii le dețineau și înainte de declanșarea epidemiei. Nu prezintă risc, iar comercianții își asumă toate normele de igienă și dezinfectare.

Comentarii

Continue Reading

Business

Pentru transport profesional chemaţi un specialist – cum sunt onorate astfel de cereri

Avatar

Published

on

transport marfa si mobila

Pentru orice serviciu există un nivel al amatorului și unul al profesionistului. Înțelegem pe deplin că așa cum mergem la specialist pentru orice problemă, atunci când vine vorba de nevoia ce ține de relocare, transport marfă sau alte bunuri vorbim despre recomandarea de a apela la firme specializate.

Serviciile pe această nișă s-au dezvoltat simțitor de mult în ultima vreme, ca drept dovadă a dezvoltării pe sectoare diverse. Deschiderea unui nou sediu, mutarea unei firme sau chiar mutarea în casă nouă sunt cazuri care impun necesitatea unui transport special.

Firmă cu experiență, care poate asigura transportul

Dacă vă întrebați ce poate merge rău atunci când alegeți pe oricine deține o mașină mai încăpătoare, să transporte anumite bunuri să ne gândim la scenarii: marfă sau bunuri deteriorate atunci când ajung la destinație, costuri mai mari, întrucât vor fi necesare mai multe rute, repetate tur-retur. Așadar, dacă punem în balanță practic nu merită.

Există firme de transport marfa ce pot onora comenzi în ceea ce privește necesitatea de a muta mobilă, bunuri de mare volum sau de a ajuta la relocarea unei societăți, cu tot ce înseamnă mutarea echipamentelor. O astfel de colaborare are la bază un contract, astfel că timpul în care se va desfășura întreaga operațiune este cel stabilit conform termenilor din contract.

Avantajele de a lucra cu o firma serioasă de transport marfă

Siguranță – o firmă de transport marfă și mobilă în București precum sunt serviciile pe care le regăsim la www.transport-marfa-mobila.ro poate asigura transportul. Astfel, la destinație nu există surprize, deteriorări.

Eficienţă și promptitudine – practic publicul își asigură un timp optimizat în care realizează mutările necesare.

Costuri rentabile – dacă ne gândim la soluții alternative, sunt necesare autovehicule încăpătoare și șoferi, există și factorul de efort fizic, așadar per total costurile sunt mai avantajoase atunci când alegerea este cea a unei firme care să realizeze transportul necesar. Vorbim spre exemplu inclusiv de șoferi cu experiență care vor contribui la efectuarea unui transport eficient.

Când apelăm la astfel de servicii

În principiu tot ce înseamnă o mutare complexă, cu bunuri de mare volum va impune nevoia de autovehicule mari pentru a fi transportate. Există însă tot felul de cazuri. Cei de la transport-marfă-mobilă.ro spre exemplu se adresează publicului bucureștean, indiferent de sector. Echipa este mereu pregătită pentru a răspunde solicitărilor privind transportul intern sau internațional. Pot fi soluția ideală pentru a transporta marfă, mobilă, electrocasnice și nu numai.

Serviciile profesionale de transport vor include și încărcarea, descărcarea, manipularea bunurilor. În plus, pentru rutele mai lungi, la transport internațional spre exemplu, sunt doi șoferi ce se vor asigura că transportul este efectuat în timp util, fără a compromite condițiile optime, inclusiv timpul de odihnă.

În ceea ce privește costurile lucrurile sunt relative și variază de la caz la caz. În mod cert însă, avantajele primează astfel pentru că sunt servicii rentabile. Detalii în acest sens pot fi solicitate și din cadrul paginii online mai sus menționată.

Comentarii

Continue Reading

Business

Avantajele de a avea un seif in casa sau la birou

Avatar

Published

on

Multi oameni sunt de parere ca inchirierea unei casete de valori la banca este cea mai buna modalitate de a-si pastra obiectele importante in siguranta. Dar daca este vorba de documente si articole la care ai nevoie de acces rapid? In acest caz, cea mai buna optiune este de a achizitiona un seif pentru casa sau birou. Iata care sunt beneficiile pe care ti le ofera un seif in propria casa sau birou:

Ai acces instant la documente

Exista documente de care ai nevoie imediat: din pacate, bancile nu sunt disponibile 24/7. Ce se intampla daca ai nevoie de un document in perioada in care bancile sunt inchise, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale? Prin instalarea unui seif acasa sau la birou, poti avea acces rapid la documente precum pasaport, certificat de nastere, titluri, investitii, plan de asigurare si dosare importante, oricand doresti.

Protectie

Solicitand unui profesionist sa instaleze un seif acasa sau la birou, poti fi sigur ca obiectele tale valoroase sunt protejate in permanenta, iar seiful nu va putea fi mutat cu usurinta din loc. Pentru birou, este necesar sa alegi un seif de dimensiuni mari, de preferat cu fanta, pentru ca accesul la depunere sa fie permis oricui, insa la continut sa poata ajunge doar persoanele autorizate. Pentru protectie maxima, in special in cazul documentelor importante, poti alege seifuri cu dubla certificare, ceea ce inseamna ca vei fi protejat si impotriva efractiei dar si importiva incendiilor.

Un alt beneficiu al seifului, este faptul ca tii intr-un singur loc obiectele de care ai nevoie si astfel nu mai exista riscul sa le pierzi. Chiar daca nu sunt valoroase, sunt importante, iar documentele precum buletinul, pasaportul si alte acte, pot duce la un proces de recuperare stresant, obositor si durabil daca sunt pierdute sau ratacite.

Pastrezi armele de foc departe de raza copiilor

Prin achizitionarea unui seif, ai garantia ca pistolul sau munitia ta nu va ajunge pe maini gresite. Seiful pentru arme poate fi instalat intr-o zona mai putin accesibila, departe de ochii copiilor sau al persoanelor care iti calca pragul. Astfel, ai garantia ca accesul la arma iti este permis doar tie sau persoanelor autorizate.

Un seif nu numai ca iti ofera acces usor la documente si obiectele de valoare, dar ti le pastreaza in siguranta in orice moment al zilei. Asadar, nu-ti expune obiectele de valoare la riscuri inutile si pur si simplu achizitioneaza un seif pentru a beneficia de toate avantajele enumerate mai sus. Exista foarte multe modele de seifuri disponibile pe piata, in dimensiuni variate si cu utilitati diverse. Este important sa te documentezi si sa alegi produsul potrivit nevoilor tale, fie pentru birou sau casa. Seifurile pot fi instalate pe podea, in perete sau asezate in interiorul mobilei. Ia in considerare caracteristicile si achizitioneaza un seif pentru pastrarea in siguranta a obiectelor valoroase.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0