Connect with us

Life Style

Vlad Craioveanu a făcut o criză de nervi în trafic, iar Manuel Dinculescu a asistat la un accident rutier care l-a făcut să plângă

Avatar

Published

on

Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando au vorbit, astăzi, la PatruLA 21 despre indiferența românilor față de semenii lor.

Dinculescu a mărturisit, în direct, la Radio 21, că a trăit o experiență care l-a făcut să plângă de disperare. „Mie mi s-a întâmplat o chestie îngrozitoare, lucru care m-a dezamăgit foarte tare, până la lacrimi la propriu. În fața mea a avut loc un accident: un individ care conducea  o Dacia papuc a adormit la volan și a intrat într-un cap de pod. Instinctiv, m-am dus la omul respectiv și l-am scos din mașină. Dar ce să vezi… sătenii din localitatea respectivă, aflată lângă orașul Titu au fost ocupați cu altceva: primul lucru pe care   l-au făcut…i-au devalizat mașina. Îmi venea să urlu de disperare!”

„După ce asiști la o fază din asta îți vine să te urci în mașină și să accelerezi spre ei” a spus Vlad Craioveanu. Nu a fost pentru prima oară când Manuel Dinculescu a sărit în ajutorul unor oameni aflați în situații-limită. Împreună cu un prieten, a salvat două persoane de la înec, la Eforie Nord. Experiența a fost însă, de asemenea, una traumatizantă pentru matinalul de la Radio 21. Oamenii pe care i-a salvat i-au întors spatele fără măcar să-i mulțumească. „I-am adus la mal cu mare greutate, nici eu neștiind să înot foarte bine. I-am adus la mal și cei doi au întors spatele și au plecat. Atât. M-am simțit și prost, mi-am zis că poate nu trebuia să fac asta că i-am încurcat”, a povestit Manuel Dinculescu.

În schimb, Vlad Craioveanu a fost în postura de a fi ajutat. „Mi s-a blocat mașina în centrul Bucureștiului, încurcasem toată circulația, dar un domn s-a oprit, m-a ajutat să trag mașina pe dreapta și mi-a recomandat și un mecanic bun”.  Craioveanu a povestit însă astăzi și cum a făcut o criză de nervi în trafic, din cauza unui șofer: „Eram în trafic și un nene de 100 de ani a  semnalizat stânga și a făcut dreapta. Era să ne ciocnim și, culmea, tot el m-a înjurat! Am claxonat 5 minute în continuu!” – a explicat Vlad Craioveanu.

PatruLA 21 cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude la Radio 21, de luni până vineri, între orele 06:30 și 10:00.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending