Connect with us

EVENTS

Vlad Craioveanu a primit cadou de Crăciun o mașină

Published

on

Reclame

PatruLA 21 revine în difuzoare de luni, 13 ianuarie! Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando sunt gata să își reia locurile la microfonul Radio 21, după o vacanță în care și-au încărcat bateriile, dar și… farfuriile.

Manuel Dinculescu recunoaște că de Sărbători s-a răsfățat cu toate bunătățile din lume, dar mai ales cu cartofi prăjiți – preferații lui, dar a făcut și mult sport: „Am mers la ski, dar și cu bicla, sunt o fire sportivă. M-a ajutat, ce-i drept, să ard caloriile! Am mâncat mulți – tone – de cartofi prăjiți!”.

 Vlad Craioveanu spune că debordează de energie, după ce în vacanța de iarnă a dormit cât să-i ajungă pentru un an întreg. „Eu m-am odihnit, adică am dormit muuuult, am petrecut câteva nopți cu prietenii, m-am jucat, am văzut filme și – atenție – nu am mâncat tradițional. Cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat de Sărbători a fost însă cadoul pe care l-am primit de Crăciun: mi-a adus Moșul… o mașină!!! Sunt un om fericit!”, a spus Vlad Craioveanu.

Orlando n-a fost nici pe departe atât de norocos! „De sărbători am fost mai mult răcit, dar prietena, vinul fiert și vreo 35 de voci ale unor personaje au făcut să uit de acest inconvenient. Una era a lui domnu’ Țânțăreanu, care mi-a trimis cadou o tailandeză și o olimpică la bronzat din Suedia, dar nu au putut trece de prietena ce stătea de gardă”, a mărturisit Orlando, râzând.

DJ Andi a dat somnul pe petreceri și a ținut-o într-o distracție continuă: „Am avut petreceri prin țară, sport, narghilele și gagici”, s-a confesat matinalul 21.

Băieții revin în studioul Radio 21 de luni, 13 ianuarie.

PatruLa 21, cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude la Radio 21, de luni până vineri, de la 06:30 la 10:00.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending