Connect with us

Life Style

Vlad Craioveanu și Orlando își sărbătoresc, pe 8 noiembrie, ziua numelui în stradă, live, din Piața Unirii

Avatar

Published

on

Matinalii 21, în frunte cu Vlad Craioveanu și Orlando – pe care îi cheamă și Mihai  îi sărbătoresc pe 8 noiembrie, în stradă, pe Sfinții Mihail și Gavril.

PatruLA 21 va emite live din Piața Unirii din Capitală, acolo unde își vor muta studioul mobil, de la 06:30 dimineața până la ora 10:00.

„Toți sărbătoriții zilei să vină la noi. Îi premiem pe toți, pentru că avem o afinitate specială pentru cei cu nume de sfânt. Îi acceptăm însă și pe cei pe care nu îi cheamă Craioveanu. E OK și cu un Mihai sau un Gavril”, a spus Vlad Mihai Craioveanu.

Radio 21 face ziua onomastică tuturor celor care le vor arăta matinalilor 21 că îi cheamă Mihail sau Gavril. Aceștia vor câștiga un kit de petrecere-surpriză, care îi va lăsa cu gura căscată pe toți colegii și prietenii lor.

În plus, pentru că e ziua lor, Vlad Craioveanu și Orlando vor face cinste cu covrigi calzi tuturor celor care se vor afla, mâine dimineață, în Piața Unirii, lângă intrarea la metrou.

„Avem premii fără număr. Serios. Adică nu le-am numărat. Vă așteptăm pe toți uniți în Piața Unirii. Vom fi în stradă, fix în fața magazinului Unirea, o să ne vedem și cu ascultătorii, o să fie foarte frumos acolo, vom sărbători Mihaelele și Gabrielele, dar și pe ai noștri dragi colegi Orlando Mihai Ivan și Vlad Mihai Craioveanu“, a declarat Manuel Dinculescu.

Matinalii Radio 21 au pregătit concursuri ad-hoc și numeroase premii-surpriză, iar DJ Andi abia așteaptă să repete experiența din Piața Sudului și să mixeze live, de data aceasta, în Piața Unirii.

PatruLA 21 cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude în fiecare dimineață, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending