Connect with us

Life Style

Vlad Craioveanu, terorizat de polițiștii bulgari

Published

on

Reclame

Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando au vorbit, în această dimineață, la PatruLA 21, despre șpăgi și au povestit cât mai este șpaga la polițiștii bulgari.

Vlad Craioveanu a mărturisit că a dat șpagă zece euro unui polițist bulgar, ca să nu-l amendeze pentru depășirea vitezei. „Mergeam cu 160 de kilometri pe oră, când limita era de 70. I-am dat banii și i-am zis: Domnule, asta e o tradiție la mine în țară, te rog, i-ai!”, a povestit, râzând în hohote, Vlad Craioveanu.

Pe Manuel Dinculescu l-a oprit un polițist bulgar care vorbea limba română. „Mi-a zis << Bună seara, domn șofer. Viteză!>> I-am pus 10 euro în talon, dar el mi-a zis… <<prea mare viteză!>> așa că i-am mai pus 10 euro și totul a fost ok!”, a povestit Dinculescu.

Vlad Craioveanu a avut însă o poveste de groază, care i-a lăsat cu gura căscată pe colegii de matinal: „Tot în Bulgaria am pățit-o, asemănător, cu o mașină de poliție, dar care nu avea nici un însemn al poliției. Era o Lada din aia veche, albă și mi-am zis: băi, io nu opresc, trec peste el, că ăștia îmi fură rinichiul!!! Auzisem povești pe tema asta! Totuși, m-am gândit că dacă e polițist adevărat și nu opresc… mă urmăresc ăștia toată Bulgaria. Până la urmă, mi-am asumat riscul de a pierde un rinichi. Ce mai e un rinichi în ziua de astăzi?!”, a spus Craioveanu provocând hohote de râs în studio. „Dar, primul instinct a fost să trec cu mașina peste el, de frică!”, a completat matinalul Radio 21.

PatruLa 21, cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude la Radio 21, de luni până vineri, de la 06:30 la 10:00.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

 

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending