Vlad Drăgulin a stat 5 ore în cabina de machiaj pentru un rol la „În puii mei!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Vlad Drăgulin a stat 5 ore în cabina de machiaj pentru un rol la „În puii mei!”

Published

on

Din 16 martie, comedia revine la Antena 1. Mihai Bendeac şi colegii săi vor face show în fiecare miercuri, de la 20.30, într-un nou sezon “În puii mei!”. Savuros, spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul „În puii mei!” este de neegalat, aşa cum sunt şi actorii care fac posibil acest show, situaţiile pe care le creează sau chiar situaţiile comice pe care însăşi realitatea de zi cu zi le oferă.

Printre lucrurile mai puţin ştiute despre acest show se numără pregătirea pe care o presupune crearea fiecărui personaj în parte. Vlad Drăgulin, unul dintre cei mai vechi membri ai echipei, se poate mândri cu titulatura de „cel mai bătut de soartă” dintre actorii „În puii mei!”. Prin prisma personajelor pe care le interpretează, îşi petrece mai bine de sfert de zi doar în cabina de machiaj. „Pentru rolul lui Morgan Freeman, am stat aproape 5 ore la machiaj.

Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă, în speranţa că îi voi îmbuna să mă lase măcar într-o pauză de 5 minute, preţ de o ţigară. Nu a fost chip!”, povesteşte actorul.

Vlad Drăgulin este unul dintre actorii care i-au fost alături lui Mihai Bendeac încă din primele sezoane ale emisiunii „În puii mei!”. De-a lungul timpului a interpretat o mulţime de personaje care au făcut deliciul telespectatorilor, printre care Nicuşor de la Brăila, Nelson Mondialu’, Nicolae Guţă, Miron Cozma sau, mai nou, Malone, prietenul lui Roby.

De Anca Dinicu, prezentatoarea noului sezon „În puii mei!”, alături de care pune în scenă cuplul Narcisă – Guţă, îl leagă o prietenie lungă: „Ne-am cunoscut în facultate, ea a fost prima mea parteneră de scenă, o dramatizare după <<Luceafărul>>”.

MIHAI BENDEAC

MIHAI BENDEAC

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending