Vlad este la un pas de a-şi dezvălui identitatea în noile episoade care încep luni - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Vlad este la un pas de a-şi dezvălui identitatea în noile episoade care încep luni

Published

on

            VLAD revine, începând de luni, 14 septembrie, de la ora 20:30. În noile episoade se nasc alianțe neașteptate, intră în scenă personaje noi, iar linia dintre bine și rău devine tot mai subțire. Situațiile complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul.

 

În episoadele anterioare din VLAD, acțiunea a atins un punct delicat: un secret bine păstrat de către Eliza a fost scos la iveală, iar Vlad este pe cale să își dezvăluie identitatea. Speriată că Ștefan va obține custodia copilului, Eliza a dezvăluit adevărul despre paternitatea lui. Am aflat că nu Ștefan este tatăl copilului, Matei fiind de fapt fiul lui Adrian. Șocat de această veste, Vlad este pe cale să își dezvăluie adevărata identitate.

Ștefan a ieșit din închisoare și are un aliat puternic, pe temutul Iordache. Acesta l-a scos din detenţie, i-a returnat casa și cazinoul, însă ce preț va trebui să plătească Ștefan pentru acest ajutor ? Următoarele episoade din VLAD aduc în prim-plan noi personaje, precum Marcel Drăgoi, un politician important, jucat de către Tudor Chirilă. Totodată intră în scenă și Petre Toteanu, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Un procuror șef foarte abil și bun profesionist, acesta ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței.

 

Va dezvălui Vlad secretul bine păzit al identității sale față de Eliza și copilul său ? Aflăm săptămâna viitoare, începând de luni, ora 20:30, la PRO TV în Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending