Connect with us

Seriale

VLAD revine pe ecrane în curând și bTV, cea mai urmărită televiziune din Bulgaria

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Povestea din VLAD devine internațională: bTV, cea mai urmărită televiziune din Bulgaria, a achiziționat de la PRO TV licența pentru a difuza serialul VLAD! După ce a stârnit un adevărat val de popularitate în rândul telespectatorilor și a fost lider de audiență în fiecare sezon, povestea răzbunării trece de granițele României și e momentul ca publicul din Bulgaria să tresare la povestea românească!

 

Începând de luna aceasta, televiziunea bTV a achiziționat licența VLAD pentru a difuza trei sezoane din serialul care a captivat publicul din România. “Au fost multe persoane care au spus că VLAD a fost pariul PRO TV pentru anul 2019. Eu sunt de părere că un pariu nu este un risc atunci când ai cărți foarte bune în mână. Cu toții ne dorim să câștigăm. VLAD este rezultatul unui efort susținut al echipei, iar noi, PRO TV, suntem mai mult decât norocoși să avem una dintre cele mai puternice și dedicate echipe de producție. Faptul că primim aprecieri sau că VLAD devine serial internațional nu este decât o dovadă suplimentară a muncii acestei echipe fantastice. Sperăm că povestea lui VLAD va primi aceeași apreciere și în alte piețe”, a spus Antonii Mangov, Senior Programming Executive PRO TV.

 

Procesul de licențiere dintre PRO TV și bTV a fost coordonat de Eccho Rights. “Suntem mereu atenți la peisajul internațional de seriale și suntem încântați să vedem că proiecte noi și cu potențial continuă să câștige teren, indiferent de origine sau limbă. România este o piață fascinantă, cu o dezvoltare rapidă și suntem mândri să prezentăm VLAD, una dintre cele mai impresionante producții din teritoriu. Suntem nerăbdători să ducem licența către audiențe internaționale și suntem convinși că va avea succes în Bulgaria.”, spune Handan Özkubat, Director of Turkish Drama și Sales Executive for Romania and Bulgaria at Eccho Rights.

 

Publicul din Bulgaria este pe cale să cunoască personajele captivantului serial și să urmărească evoluția poveștii din faimoasa producție românească. În același timp, telespectatorii din România sunt gata să afle ce se întâmplă în noul sezon al serialului, care va începe din 24 februarie la PRO TV!

 

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending