Connect with us

Talk Show

Vlad Voiculescu este invitatul ediției speciale Întrebarea mesei rotunde!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Într-o perioadă în care ”pare că nimic nu mai e cum a fost, pare că trebuie să fim cu toții implicați pentru a merge mai departe”, după cum o descrie Marius Manole, emisiunea online Întrebarea mesei rotunde revine cu o ediție specială! Astăzi, Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătății îi răspunde lui Marius, în cel mai sincer mod, la unele dintre cele mai dure întrebări.

 

”Sunt obosit și un pic amărât. După ce voi dormi corespunzător, o să văd pe mai departe”, au fost primele cuvinte ale lui Voiculescu înainte de începerea discuției. Fără să stea pe gânduri, cetățeanul Marius Manole a început interviul cu o primă întrebare referitoare la aspirațiile fostului ministru.

 

Astfel, Vlad Voiculescu a declarat că tot ceea ce îl ghidează în viața este dorința de a face o diferență pentru oameni: ”Cu orice preț îmi doresc să fac lucruri cu rost, iar rostul este acela de a ajuta, în special în domeniul esențial, cum este cel al sănătății. Toată viața mea, în ultimii 10 – 12 ani, a fost calată înspre oamenii care aveau nevoie de ajutor”.

 

Discuția a continuat și cu o trecere prin perioada în care Vlad a candidat alături de Nicușor Dan la primăria capitalei, pentru rolul de Viceprimar. De ce nu a mai așteptat Voiculescu să-și transforme planurile în acțiuni și a optat pentru rolul de Ministru al Sănătății? ”Am făcut echipă cu Nicușor Dan cu niște atribuții asumate pe sănătate, educație, social. După care, ceea ce s-a întâmplat, au trecut aproape 100 zile în care nu am primit atribuții, nu am putut face decât mici analize pe care le puteam face stând acasă, pe canapea. PNL și Nicușor Dan nu și-au ținut cuvântul”, a fost răspunsul ferm oferit de acesta.

 

În ultimele zile tot mai multe discuții au avut la bază lipsa de comunicare a fostului ministru, așa că acesta a venit cu detalii și pe această temă: ”Ministerul Sănătății trage ponoasele, este ultimul tampon înainte de zid, care încearcă să fie cât de cât eficient. Capacitatea Ministerului Sănătății de a comunica este redusă”.

 

”Am primit mai multe amenințări cu moartea”, declară Vlad Voiculescu. În ce context și ce alte lucruri a mai declarat într-o discuție care dă cărțile pe față, care oferă românilor răspunsuri mult așteptate, nu poate fi ratată pe protvplus.ro!

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni5 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending