Vladimir Drăghia, eliminat de public din tabără "Sunt celebreu, scoate-mă de aici". Pest 2.2 milioane de telespectatori au urmărit aventurile din Africa de Sud! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Vladimir Drăghia, eliminat de public din tabără „Sunt celebreu, scoate-mă de aici”. Pest 2.2 milioane de telespectatori au urmărit aventurile din Africa de Sud!

Published

on

Publicul a decis aseară și l-a trimis acasă pe Vladimir Drăghia. După 11 zile petrecute în jungla africană și aproximativ 7 kilograme pierdute, ultimul venit în tabăra celebrităților a trebuit să renunțe la lupta pentru titlul de Regele junglei.

Rândurile se strâng și mai sunt doar trei zile până la marea finală! Acum au rămas doar șase celebrități în tabăra din junglă: Andreea Moldovan, Cătălin Moroșanu, Dorian Popa, Gina Pistol, Luminița Nicolescu și Ruby. Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regina sau Regele junglei!

În seara aceasta, super reality-show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! va fi transmis live începând cu ora 20:00!

Ce audienţă a înregistrat emisiunea?

Ieri, 4 martie, PRO TV a fost din nou lider de audiență pe toate segmentele de public în intervalul orar 20:30 – 22:31. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au fost în fața televizoarelor, urmărind aventurile din jungla africană. În minutul de aur de la 21:29, aproape 2.9 milioane de persoane au urmărit PRO TV!

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul a fost lider în topul audiențelor, cu 14.8 puncte de rating și 30.5% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut un rating mediu de 5.0 puncte și 10.4% cotă de piață.

Moroșanu, eroul ediției de ieri!

Cătălin a fost norocosul care a fost ales de către cei din tabără să participe la Provocarea junglei – Îngropat de viu! Atât înainte să fie ales, cât și înainte de probă, Moartea din Carpați a avut foarte multe emoții și chiar a încercat să își convingă colegii să nu îl trimită la probă. Până la urmă, l-au convins și bine au făcut, pentru că s-a întors în tabără cu 7 stele, adică porții de mâncare pentru toată lumea!

Dar, Cătălin nu numai că i-a făcut fericiți pe cei din tabără, dar a făcut și deliciul celor de acasă, pe care i-a distrat cu metoda lui neconvențională de a se relaxa, în cele 7 minute în care a fost acoperit cu apă și cu aproximativ 70 de șobolani!Catalin Morosanu la Provocarea junglei - sunt celebru

Singura întrebare pe care a avut-o Moroșanu înainte de probă a fost pentru Dr. Duncan: “Pot să cânt?. Și a cântat tot ce i-a trecut prin minte, în încercarea de a se relaxa și de a uita de mulțimea de șobolani de pe el.

“Un elefant se legăna pe o pânză de păianjen”, “Poate dacă ploaia s-ar opri”, “Nu mi-e frică de bau bau” și, nu în ultimul rând, cântecelul care i-a făcut pe telespectatorii din România să se amuze, “Lasă cucu-n pace, lasă cucu-n pace”!

Fără nicio îndoială, Cătălin Moroșanu a făcut spectacol aseară și a fost un adevărat “luptător”, așa cum a spus și el înainte să fie îngropat sub pământ. Ce nu s-a văzut în emisiunea de aseară a fost că, după ce a terminat victorios proba, Moroșanu nu a vorbit timp de câteva minute, fiind încă în stare de șoc.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending