Connect with us
 

 

Finala „Șerifi de România”, cel mai spectaculos show de aventură din România, și-a desemnat marți seară la Antena 1 câștigătorul: Vladimir Drăghia este cel care și-a adjudecat trofeul și marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

După 40 de zile de provocări, de misiuni care mai de care mai solicitante, de aventuri care s-au desfășurat fie la mare, fie la munte, fie în Deltă sau în cetăți părăsite, după nopți dormite sub cerul liber, în condiții vitrege, după teste supreme de rezistență psihică și fizică, Vladimir Drăghia a reușit să iasă învingător și să cucerească titlul de Șerif de România.

Proba finală s-a dat între Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, care a pierdut cursa către cheia salvatoare și s-a clasat astfel pe locul al doilea. „Avem un câștigător”, a strigat Dan Negru, în aplauzele tuturor celorlalți concurenți veniți să urmărească cu sufletul la gură proba finală. „Per total, aceasta este una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Mi-au plăcut deplasările, spiritul de echipă pe care am reușit să îl creez împreună cu cei trei, patru prieteni pe care i-am câștigat la emisiunea aceasta.

FINALA SERIFI DE ROMANIA

FINALA SERIFI DE ROMANIA

Focul de pe plajă, poveștile din jurul lui, mâncarea pe care am reușit să o facem acolo, victoriile, pluta din Delta Dunării, oile pe care le-am maltratat, absolut tot mi-a plăcut. Cu excepția incidentului pe care l-am avut cu Giani, a fost totul superb”, a mărturisit Vadimir la scurt timp după încheierea finalei. Mai mult decât atât, acesta a adăugat că simte că prin victoria sa și-a „răzbunat” doi prieteni pe care și i-a făcut în concurs, pe Paula Chirilă și CRBL, despre care crede că meritau să fie în finală.

Clasat pe locul al doilea, Giani Kiriță a fost îmbrățișat de copii lui, pentru care el rămâne un campion. „Uite asta e echipa mea frumoasă”, a spus Giani emoționat, strângându-și băiatul și fiica la piept. „Tati vă iubește și vă mulțumește din suflet că ați venit. Ce am aici lângă mine e cel mai mare câștig al vieții mele. Faptul că din acest concurs ies cu coloana dreaptă, cu capul sus e cel mai important. Pentru mine nu contează premiul în bani, contează să ieși frumos și cu capul sus din concurs”, a mai spus acesta.

VLADIMIR DRAGHIA SERIFI DE ROMANIA

VLADIMIR DRAGHIA
SERIFI DE ROMANIA

DETALII PE URMATOAREA PAGINA!

 

[nextpage]

 

De-a lungul a 12 ediții, „Șerifi de România” a testat caractere, a scos la iveală strategii de supraviețuire, a legat prietenii care continuă și azi, dar a creat și animozități. Conflictul dintre ultimii doi finaliști, Giani și Vladimir, a mocnit de-a lungul multor probe și nu de puține ori cei doi s-au ciocnit puternic.

În ultima ediție, cei patru finaliști, Denisa, Raluca, Giani și Vladimir au avut surpriza să se întâlnească într-un fort părăsit cu foștii colegi de concurs, care s-au întors în show de data aceasta nu pentru a concura, ci în ipostaza de… victime! Cei patru au avut de îndeplinit o misiune grea: să îi salveze pe foștii colegi, care sunt prizonieri în fortul respectiv.

Dacă Rona Hartner a fost înlănțuită, Andrei Duban a fost spânzurat la propriu, iar Andreea Tonciu prizonieră într-o cadă cu apă. Împărțiți în două echipe, Denisa cu Raluca și Giani cu Vladimir, finaliștii s-au mișcat cât de repede au putut, iar la final băieții au câștigat. Astfel au ajuns față în față Vladimir și Giani la ultima confruntare, proba decisivă în urma căreia Drăghia a ieșit câștigător.

finala serifi de romania ANTENA 1

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Emisiunea La Măruță sărbătorește astăzi 11 ani de la prima ediție!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Emisiunea La Măruță împlinește astăzi 11 ani de la lansare. 11 ani care pot fi traduși în peste 3.500 de ore de transimisiuni LIVE, peste 15.000 de interviuri cu invitați speciali și efortul unei echipe unite care a reușit să țină publicul în fața micului ecran, zi de zi, de luni până vineri, încă de la prima emisiune.

Acum 11 ani tremuram de emoție și de mândrie pentru că aveam prima emisiune la PRO TV. Alături de mine am avut din prima zi o echipă senzațională, de la cei din redacție, maeștri pe teren, până la profesioniștii din platou sau în regia de emisie, toți m-au ajutat mereu să mă simt acasă în studioul emisiunii. Lor le mulțumesc azi, în zi aniversară, pentru că îmi sunt a doua familie”, a declarat Cătălin Măruță despre echipa alături de care a reușit zilnic să intre în casele a milioane de români.

De-a lungul anilor, show-ul prezentat de Cătălin Măruță a fost urmărit zilnic, în medie, de peste 880.000 de telespectatori de la nivel național.

“Povestea echipei La Măruță este despre performanță pentru că 11 ani de live, zi de zi,

înseamnă, fără îndoială, performanță. Un drum profesional ca viața: sus, jos, greu, cu reușite și cu greșeli. Mii de ediții live și zeci de mii de interviuri. Peste toate, un exercițiu zilnic de producție în echipă, cu oameni cărora le sunt recunoscătoare și le mulțumesc! Unii lucrează acum în alte părți, alții sunt cu noi din prima zi”, a declarat Alina Tolontan, producatorul emisiunii, la 11 ani de la prima editie La Măruță.

Povestea La Măruță continuă în fiecare zi cu momente speciale și invitați de seamă, de luni până vineri, de la ora 15:00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Noul show “Falsez pentru tine” are premiera, la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Cel mai spectaculos show de muzică și mister începe duminică, 4 noiembrie, de la ora 20:00, la PRO TV. În fiecare săptămână, Falsez pentru tine pune sub semnul întrebării abilitatea unui cântăreț celebru din România de a descoperi dacă cineva cântă sau falsează, folosindu-se doar de intuiție.

Ca un adevărat detectiv, în fiecare rundă, invitatul special va trebui să descopere care dintre cei 8 concurenți aflați pe scenă spune adevărul și care minte. Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet de excepție format din concurentul finalist și cântărețul celebru. Dacă nu, se vor amuza de o performanță deloc reușită între artist și farsor. Concurentul care reușește să-l păcălească pe invitat și ajunge în finală fără să cânte pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei, iar dacă finalistul este un bun cântăreț, atunci câștigă un single semnat HaHaHa Production.

 

Veți vedea un show cu multă distracție, în care nu vocile sunt importante, ci capacitatea invitatului de a intui cine spune adevărul și cine nu. Sunt convins că oamenii se vor uita la Falsez pentru tine, nu pentru că sunt eu prezentator sau pentru că am patru consilieri speciali, ci pentru că este primul show în care nu căutăm vocea, ci concurentul care încearcă să și-o ascundă cel mai bine.”, spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii.

Pe tot parcursul show-ului, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor îl vor consilia pe invitat ca să ia cele mai bune decizii. Cine sunt artiștii care se vor încumeta la o asemenea provocare, vedem din 4 noiembrie, de la ora 20:00, la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Românul care fost încurajat de Robbie Williams să cânte, pe scena X Factor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Marți seara este una a surprizelor în cadrul celei de-a noua ediții „X Factor”, difuzată de la ora 20.00 la Antena 1. Un puști de doar 14 ani uimește pe toată lumea în momentul în care arată tuturor mesajul pe care el l-a primit de la celebrul cântăreț Robbie Williams.

Eric Arendt are 14 ani și de 4 ani s-a mutat în Stuttgart cu părinții lui. Deși are o vârstă fragedă, el a participat deja la mai multe concursuri importante. Surpriza vieții sale mărturisește că a fost momentul în care a primit un mesaj video de încurajare din partea lui Robbie Williams, înainte de a interpreta piesa acestuia ”Let me entertain you”, pe scena unui mare talent-show din Germania.

”De câte ori îl ascult mi se face pielea de găină. Nici acum nu-mi vine să cred. Este idolul meu și visez să ajung și eu un cântăreț cunoscut”, dezvăluie Eric.

Aceeași piesă o interpretează și pe scena „X Factor”, unde telespectatorii îl pot vedea pe Eric marți, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a noua ediții a show-ului, urmând ca vineri, de la aceeași oră sã poartã urmãri ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – bootcamp-ul.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending