Connect with us

Emisiuni

Vlogger-ul Mircea Bravo vine pe scena iUmor sâmbătă, la Antena 1

Celebrul vlogger Mircea Bravo vine pe scena iUmor, în cadrul celei de-a treia ediții a celui mai nou sezon al show-ului de umor de la Antena 1, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00.

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Invitat special al ediţiei, vlogger-ul urmărit de milioane de oameni și considerat unul dintre cei mai de succes creatori de conținut din România, face show total la iUmor și îi amuză copios pe cei patru jurați.

Mircea Bravo și-a început cariera prin diverse filmulețe amuzante pe care le posta pe YouTube și, încet-încet, a ajuns să facă videoclipuri cu diverși actori. Printre cele mai apreciate și îndrăgite vlogg-uri ale sale sunt acelea cu Tanti Lenuța din comuna Chinteni, Cluj, alias ,,bunica’’ și, deși nu îi este bunică în viața reală, aceasta a ajuns să aibă o relație deosebită cu ,,nepotul’’.

„Cu Bravo atrag aprecierile, iar cu Popa, banii!”, le mărturisește vlogger-ul juraților curioși să afle care este numele său adevărat. ,,Să-mi spui unde stai!’’, reacționează Cheloo, stârnind hohote de râs în rândul publicului.

Întregul moment plin de umor susținut de Mircea Bravo va putea fi vizionat sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending