Vocea PRO, Bebe Cotimanis a parasit postul PRO TV! Unde s-a dus si cine îi va lua locul? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

Vocea PRO, Bebe Cotimanis a parasit postul PRO TV! Unde s-a dus si cine îi va lua locul?

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Marela actor, Bebe Cotimanis a decis sa paraseasca postul PRO TV de activitate, motivul ar fi fost salariul sau, care potrivit, PlayTech.ro ar fi scazut un ultima perioada cam mult, dupa cum a declarat actorul.

 

Totul a inceput de la bani!

Inconfundabila voce a actorului Bebe Cotimanis a fost timp de 25 de ani asimilată cu imaginea PRO TV. Totul a pornit dintr-o joacă, așa cum povestește actorul, când a fost chemat de Adrian Sârbu, după ce l-a auzit într-un  desen animat, unde era vocea lui Iisus.

”M-am trezit într-o seară, m-a telefonat Sârbu, pe urmă am discutat cu Mona Segall și Cristi Rotaru. M-a chemat în seara asta pentru mâine dimineață și m-am dus. M-am trezit într-un studio lângă atelierul de croitorie de pe strada Avrig, pe lângă teatrul Notara, eu eram la croitorie acolo și mi-a zis: „Dacă vrei să te prezinți acolo, pentru că vei fi vocea postului Pro TV.” Zic: „Așa brusc? Că nu mă pricep.” Și au răspuns: „Nu contează. Păi nimeni nu se pricepe în televiziune să facă promo-uri.”, a povestit la paginademedia, Bebe Cotimanis.

 

Bebe Cotinamis a plecat la PRIMA TV

Plecarea din Pro TV s-a materializat acum într-un nou proiect, alături de echipa celor de la Prima TV, iar discuțiile cu Orlando Nicoară l-au determinat să accepte oferta acestora.

”Să vedem ce mi se propune. Eu aș face face, dar în sensul în care am vorbit mai devreme, ceva care să facă omul mai bun. Poate un show. Eu aș vrea să fac o poezie pe zi la Prima, aș vrea să fac de dimineață, dar astea sunt secretele noastre. Dar astea sunt discuțiile mele cu Orlando Nicoară. Televiziunea se relansează, vom deveni HD, sigle noi, oameni noi. Și dacă reușim din prima să agățăm bine și să-l ținem strâns în brațe, eu cred că vom izbuti pe piața media.

 

Florin Piersic Jr. este noua voce Pro TV

Aşa cum era de aşteptat, staţia a trebuit să caute un înlocuitor pentru Cotimanis. Noua voce a Pro TV-ului va fi îndrăgitul actor Florin Piersic Jr. . Alături de acesta, din echipă fac parte şi Valentin Teodosiu şi George Vintilă, potribit aceasi sursa. 

„Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, şi pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac şi alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum.

Propunerea venită din partea Pro TV a fost neaşteptată şi cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puţine reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să ţin foarte mult şi, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de poveşti, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă linişte.

Advertisement

Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”junglă” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poţi asculta şi poţi evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare şi abia aştept să văd cum o să mă descurc în noua situaţie”, a spus actorul.

 

Bebe Cotimanis a jost si jurat un sezon in show-ul Romanii au talent, ulterior a fost inlocui de actorul Florin Calinescu, mai mult el a avut un rol important in serialul VLAD de la PRO TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending