Connect with us
Reclame

PRO TV dă startul unui nou sezon incendiar al show-ului în care doar vocea contează vineri, 18 septembrie, de la 20:30.

Dacă e vineri, e Vocea României! Loredana, Moga, Smiley și Tudor și-au completat echipele, iar din septembrie va începe lupta pentru al cincilea trofeu Vocea României!

În această vară, caravana Vocea României a căutat cele mai bune voci din țară, în cadrul preselecțiilor pentru sezonul cu numărul cinci. Timp de două luni, echipa PRO TV a călătorit mai mult de 3.100 de kilometri și a vizitat cinci orașe: Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara și București, iar la preselecții au venit peste 2.000 de persoane, pregătite să demonstreze că vocea lor este cea care va întoarce scaunele antrenorilor.

Tiberiu Albu castigatorul VOCEA ROMANIEI 2014

Tiberiu Albu castigatorul VOCEA ROMANIEI 2014

În etapa următoare, antrenorii și-au ocupat scaunele și au început audițiile pe nevăzute! Meniul muzical oferit de aspiranții la titlul de Vocea României a fost complet, cu melodii românești, hituri din repertoriul internațional, dar și alte surprize pe care telespectatorii le pot vedea începând cu 18 septembrie, la PRO TV!

Loredana, Moga, Smiley și Tudor și-au completat echipele, iar acum sunt într-o perioadă intensivă de pregătiri și repetiții pentru etapa în care competiția vocilor se mută în ringul Vocea României.

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending