Connect with us

O nouă rundă de audiții pe nevăzute s-a încheiat aseară, la Vocea României! Voci puternice sau calde au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor și să meargă în etapa următoare a competiției, într-una dintre cele patru echipe. 

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Pe întreaga durată de difuzare, 20:31 – 22:52, la nivel național, aproape 2 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:25, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.5 milioane de români.

A patra ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 14 puncte de rating și 32.6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, Antena 1 cu X Factor, care a obţinut 9 puncte de rating și 21% share.

ECHIPA VOCEA ROMANIEI PRO TV

ECHIPA VOCEA ROMANIEI
PRO TV

Reacții savuroase și lupta pentru cei mai buni concurenți

Cea de-a patra ediție a noului sezon Vocea României a strâns aseară concurenți cu voci incredibile, replici și reacții savuroase ale antrenorilor, multă energie și momente de ținut minte. Muzica rock și interpretările originale au fost la putere aseară, iar opt concurenți au reușit să convingă că merită să meargă mai departe spre marele trofeu Vocea României și premiul de 100.000 de euro.

Elvis Silitră este cel care a urcat primul aseară pe scena vocilor și a interpretat melodia Time is running out. Dacă antrenorii nu și-au dat seama la început dacă este vorba despre o fată sau un băiat, explozia din vocea concurentului a deslușit misterul. Tudor, Loredana, Smiley și Moga s-au întors pentru a-l aduce pe concurent în echipa lor, însă Moga a fost cel care l-a convins: ”Mă duci cu gândul la o combinație între Muse și Axl Rose, e o combinație între toate lucrurile bune.”

Alina Colțan a cântat într-un mod original piesa Empire State of mind și a reușit să-l impresioneze pe Smiley, care i-a spus la finalul momentului prezentat pe scenă: “Ai o voce foarte interesantă și, acum că am văzut și cum arăți, mi se extinde viziunea. Bine ai venit în echipa mea!”

Din semifinalele Românii au talent, în calitate de solistă a trupei Casual Band, la audițiile pe nevăzute Vocea României! Irina Pelin a venit aseară pe scenă hotărâtă, a cântat melodia A natural woman și a demonstrat încă o dată că are o voce puternică, cu care l-a cucerit pe Moga. Antrenorul a fost convins de calitățile vocale ale concurentei și s-a întors pentru a o lua în echipa lui. “Ai țeavă și de aia m-am întors! Bine ai venit la mine în echipă! Super voce!”, a spus Marius.

Vocea misterioasă din spatele cortinei i-a sedus aseară pe toți cei patru antrenori, încă de la primele note ale melodiei Caruso. Antonio Fabrizi a dovedit că poate cânta mai multe genuri, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga au încercat să-l convingă să meargă în echipa lor. “Eu sunt fana ta de ani de zile! E o onoare pentru mine că te-am ascultat. Și acum tremur, pentru că mi-ai transmis așa o emoție… Ai o voce care pur și simplu mă răscolește.”, i-a spus Loredana. Concurentul a ascultat-o și merge mai departe în echipa antrenoarei.

Florina Călin a cântat aseară melodia Nobody’s wife și l-a impresionat încă din primele secunde pe Tudor cu timbrul său grav. Antrenorul a fost fericit de alegere și, cu zâmbetul pe buze, a spus: “Bine ai venit! Mi s-a părut o piesă foarte onestă și un cântec greu de cântat fără onestitate și fără a-l aduce la tine.”.

Larisa Ciortan a interpretat o melodie solicitantă, Smells like teen spirit, și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. Dacă Loredana, Tudor și Moga s-au luptat pentru ea minute în șir și au avut replici savuroase, Smiley a preferat doar să privească. Și, când trei se luptă pentru o voce de excepție, cel de-al patrulea câștigă. Fericit că Larisa a ales să meargă în echipa sa, Smiley a spus: “Mulțumesc frumos! Bine ai venit în echipa mea!”.[nextpage title=”continuarea pe urmatoarea pagina!”]

Florina Lorena Stoian a venit la audițiile pe nevăzute plină de emoții, dar cu speranțe mari. A cântat aseară o melodie extrem de sensibilă, See you again, și a avut o interpretare pe măsură, cu care a reușit să întoarcă un scaun. Moga a fost impresionat de calitățile vocale ale Florinei, și, încântat că o va avea în echipa sa, i-a spus: “Ai un timbru foarte frumos. Bine ai venit în echipa mea!”.

Loredana, Tudor și Moga nu au avut nevoie de foarte mult timp să fie convinși de vocea lui Adrian Stanescu, care a cântat fără greșeală melodia Purple rain. Concurentul a demonstrat că este talentat, are un timbru aparte, și, astfel, a pătruns în sufletele antrenorilor, care au încercat să-l determine să li se alăture într-una dintre cele trei echipe. “Dacă rămân cu ceva după ziua de azi, este zâmbetul tău cu ochii închiși în momentul în care ne-am întors, și, când te-ai relaxat și ai început să cânți, mi-ai produs o maximă placere. Te vreau foarte tare în echipa mea!”, i-a spus Tudor. Adrian a fost convins de către antrenor și merge mai departe în competiție în echipa Tudor.

Vocea Romaniei Brasov

Aseară, Loredana a adus în echipa ei un concurent, Smiley și Tudor câte doi concurenți, iar Moga trei. În momentul acesta, #echipaLoredana are șase concurenți, #echipaMoga și #echipaSmiley câte opt concurenți, iar #echipaTudor are zece concurenți.

Cea mai bună competiție a vocilor revine vinerea viitoare cu o nouă rundă de audiții pe nevăzute, voci surprinzătoare, concurenți cu atitudine și patru antrenori care își doresc ca Vocea României să fie în echipa lor.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența completă Vocea României, descărcați aplicația PRO TV, gratuit, din App Store și Google Play. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot afla noutăți despre antrenori, îi pot cunoaște mai bine pe concurenți și își pot alege favoriții la Vocea României.

Comentarii

comments

IN Trending