Connect with us

Emisiuni

INNA se teleportează într-un desen animat, iar Andra și Marius Moga se împrietenesc cu Smiley „mic” în cea de-a treia ediție Vocea României Junior!

Published

on

Lupta pentru vocile noii generații continuă duminica aceasta, de la 20:30! Andra, Marius Moga și INNA sunt din ce în ce mai hotărâți să-și formeze cele mai tari echipe și se întrec în diverse jocuri de cuvinte, care vor stârni amuzamentul concurenților. În cea de-a treia ediție Vocea României Junior vom avea parte de foarte mult entuziasm, explozie de energie, voci formidabile și emoție.

 

Duminica aceasta, micuții vor fi puși pe fapte mari! Nu numai că debordează de exuberanță și de veselie, dar îi vor surprinde pe antrenori cu momente unice. Pe scenă își va face apariția Smiley mic, INNA se va teleporta într-un desen animat, iar ritmurile muzicii fado sau ale jazz-ului vor stârni reacții fabuloase în sală. Antrenorii, bulversați de avalanșa de surprize, vor fi puși în dificultate și vor inventa tot felul de tactici ingenioase pentru a-i atrage pe copii în echipele lor. Andra va deveni consultatul lui Moga, INNA va începe să vorbească cu accent ardelenesc, iar Marius se va împiedica în momentul în care un concurent îi va face o declarație uluitoare.

 

Lupta pentru concurenți se va transforma și într-o bătălie a caracterelor, cu mici accente de ironie sau, dimpotrivă, de fair play. INNA se va ține de glume: ”Nici pe buton n-am apăsat, nu știu de ce, cred c-am fost prea concentrată la ce face Moga”, iar Andra va recurge la originalitate și va cânta câteva versuri special compuse în acel moment. Efervesecența uneia dintre concurente le va face pe INNA și Andra să se ridice de pe scaun și să danseze. Marius Moga va fi prins în ritm și îi va spune cu bucurie micuței de pe scenă: ”Ai o voce jucăușă, ca să vorbim în termeni de jucării”, dar Andra va interveni: ”Sau, ca să vorbim în termeni populari, are țeavă, tată!”.

 

Duminică, de la 20:30, vom intra în povestea micuților cu voci uriașe și ne vom bucura alături de ei, fredonând refrene cunoscute. Piese precum I’m not the only one, De-ai fi tu salcie la mal sau Summertime vor fi interpretate fabulos la Vocea României Junior!

 

Foto Credit: PRO TV

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending