Connect with us

Emisiuni

VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR, o producţie grandioasă filmată cu 16 camere şi o echipă ce numără 200 de profesionişti în televiziune!

Published

on

Vocile noii generații sunt gata să uimească o țară întreagă începând din 26 februarie, în fiecare duminică, de la 20:30, numai la Pro TV!

Zeci de copii au urcat pe scenă la audițiile pe nevăzute și au încercat să îi impresioneze pe cei trei antrenori, Andra, Marius Moga și INNA, cu vocile lor formidabile, dar și cu bucuria de a cânta.

 

Concurenții primului sezon Vocea României Junior au colaborat extraordinar cu band-ul emisiunii, au fost extrem de receptivi, au părut că nu obosesc niciodată și au fost dornici să învețe cât mai multe lucruri și, chiar dacă mulți dintre ei s-au aflat pentru prima dată în fața unui public numeros, au reușit cu ușurință să își depășească emoțiile.

ANDRA
VOCEA ROMANIEI JUNIOR

 

Atmosfera din timpul repetițiilor a reprezentat întotdeauna un motiv de bucurie și relaxare pentru copii, dar și pentru echipa de producție Vocea României Junior, formată din peste 200 de profesioniști în televiziune. Întreaga echipă a făcut tot posibilul ca cei mici să se simtă în largul lor și să facă din această experiență una memorabilă.

Show-ul Vocea României Junior a fost filmat cu 16 camere, iar echipa de producție a lucrat pentru a le aduce românilor, în fiecare duminică, de la 20:30, un spectacol grandios, în primul sezon al competiției în care vocile noii generații contează!

INNA – VOCEA ROMANIEI JUNIOR

 

Micuții care au reușit să impresioneze cu calitățile lor vocale au fost extrem de entuziasmați de faptul că vor lucra cu Andra, Moga și INNA, repetițiile alături de cei trei devenind activitatea lor preferată. Nici antrenorii nu s-au lăsat mai prejos și i-au răsfățat zilnic pe copii. Împreună, au mers la cinematograf, la locuri de joacă, la restaurant, iar cei trei antrenori le-au făcut cunoștință copiilor cu alți artiști români, precum Loredana sau Tudor Chirilă.

MARIUS MOGA – VOCEA ROMANIEI JUNOR

 

Între cei trei antrenori și copii s-a creat o legătură extrem de puternică și au devenit o adevărată familie atât pe platourile de filmare, cât și în afară. Și, dacă pentru Andra, Moga și INNA momentele în care nu au ales un anumit concurent a fost extrem de dificile, copiii s-au dovedit a fi plini de maturitate în situații de acest gen, iar unul dintre ei, în vârstă de numai 7 ani, l-a băgat în ședință pe unul dintre antrenori și i-a spus foarte serios că el cunoaște bine mecanismul concursului și înțelege perfect că nu toți merg mai departe.

Din 26 februarie, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV vor privi lumea prin ochii noii generații!

 

Foto Credit: PRO TV

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

Audiente TV Chefi la Cutite, Masterchef

ACele mai aşteptate cooking show-uri au revenit aseară la PRO TV, respectiv Antena 1. MASTERCHF şi CHEFI LA CUŢITE au debutat la aceeaşi oră, 20:30, show-ul de la PRO TV a fost difuzat în intervalul orar 20:30-22:30, iar ce la de la Antena 1 a fost mai lung, până la ora 23:23.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending