Connect with us

Premieră TV

VOCEA ROMÂNIEI la START. Două ediţii pe săptămână! Cum va fi noul sezon?

Avatar

Published

on

DEBUT: Mâine începe sezonul șase Vocea României! Tudor, Loredana, Smiley și Moga și-au ocupat locurile în scaune, iar Pavel Bartoș este pregătit să le aducă telespectatorilor, începând de mâine, de la 20:30, spectacolul suprem al vocilor.

Duminică, de la 20:30 pe PRO TV, Vocea României continuă… 

ANTRENORII VOCEA ROMANIEI

ANTRENORII VOCEA ROMANIEI

 

Sezonul șase va debuta cu o surpriză de proporții din partea antrenorilor, un moment emoționat, dar în același timp plin de forță și determinare, care îi va cuceri pe români. Și, după un început care va prefigura lupta aprigă pentru marele trofeu, spectacolul va continua cu replici savuroase, melodii precum Purple rain, Supergirl sau Born to be wild, interpretate fabulos, distracție și momente memorabile.

Tot mâine vom face cunoștință cu o concurentă care a avut colaborări cu renumitul DJ ATB și a urcat pe aceeași scenă cu artiști internaționali precum Pink, Kelly Rowland sau Nicole Scherzinger, dar și cu o concurentă care a făcut parte dintr-o trupă românească de succes. Surprizele vor continua și pentru Smiley, care va face o cerere inedită și va fi ținut în suspans în așteptarea răspunsului.

 

În prima ediție a noului sezon Vocea României vom afla și cui aparțin următoarele replici, contextele în care au fost spuse și de ce au stârnit hohote de râs: ”Eu nu vorbesc cu dumneavoastră, că nu v-ați întors!”, ”Ești făcută pentru echipa mea, dar nu m-am întors.” sau ”Tu vorbești mai mult decât noi, greierașule!”

Vocea României le va aduce telespectatorilor un spectacol plin de energie, vibrație, foarte multe surprize, distracție și o luptă nemaivăzută pentru cele mai bune voci ale acestui sezon, mâine, de la 20:30, numai la Pro TV!

 

Foto Credit: PRO TV

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂 

 

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending