Connect with us

A-Z NEWS

Vocea Romaniei lanseaza aplicatia „Fii antrenor”

Published

on

ProTV duce mai departe fenomenul second screen. Aplicaţia “Fii Antrenor” la Vocea României oferă experienţa completă a show-ului pe telefon şi tabletă.

Dupa succesul aplicaţiei “Vocea României”, ProTV lansează o nouă aplicaţie mobilă, care oferă mai multă interactivitate şi engagement total pentru fani. Pentru prima dată, e posibil să “Fii Antrenor” la Vocea României!

Este a treia aplicaţie second screen pentru un show TV din România, dupa aplicaţia “Românii au talent”, descărcată de peste 100.000 de români şi aplicaţia “Vocea României” care a strâns anul trecut  90.000 de download-uri în doar 3 săptămâni de la lansare.

Cu noua aplicaţie asculţi audiţiile în premieră pe telefon, îţi alegi favoriţii şi îţi faci echipa mai tare ca a lui Tudor, Loredana, Smiley sau Moga! Creată pentru a păstra interactivitatea pe parcursul întregului sezon, aplicaţia „Fii Antrenor” te provoacă să intri în atmosfera show-ului. Cu fiecare ediţie poţi aduna puncte raspunzând rapid la întrebări şi ghicind cine trece de audiţiile pe nevăzute, apoi de etapa confruntărilor pentru a merge mai departe în show-urile LIVE, iar la final cine va fi Vocea României!

Aplicaţia „Fii Antrenorpowered by Telekom este disponibilă gratuit în App Store şi Google Play, remarcându-se prin posibilităţile pe care le oferă:

  • Al 5-lea ANTRENOR – intri în joc şi întorci scaunul pentru concurenţii preferaţi apăsând butonul „EU TE VREAU” pe telefon
  • AUDIŢII pe telefon – în premieră la un show TV din România, asculţi concurenţii înainte de a-i vedea la TV
  • ECHIPA TA – îţi faci echipă la Vocea României şi intri în competiţie cu ceilalţi 4 antrenori
  • ENGAGEMENT – ghiceşti cine merge mai departe şi strângi puncte pe parcursul show-ului
  • SHARING – le împărtăşeşti prietenilor performanţele, mai ales când ghiceşti cine ajunge în etapa următoare
  • SUPER-PREMII – câştigi un iPod Shuffle pe săptămână, iar la final marele premiu – un iPhone 6.

vocea romaniei

Foto Credit: Pro TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending