Connect with us

Emisiuni

CIFRE Vocea României a strivit concurența încă de la debut: cea mai mare audiență la start!

Published

on

Cel mai așteptat show din această toamnă, ”Vocea României” a debutat marți seara la PRO TV, înregistrând o audiență record! Așteptarea a meritat, întrucât showul a fost total: voci superbe, concurenți sclipitori, echipa antrenorilor în formă maximă, iar decorul minunat. Locul doi s-a situat la mare distanță, cu o audiență aproape de 3 ori mai mică decât PRO TV!

În prima zi a noului sezon, show-ul Vocea României a fost pe primul loc în preferinţele telespectatorilor, lider incontestabil de audienţă pe intervalul orar 20:30-22:56, reuşind să aducă în faţa televizoarelor mai mult de 2.500.000 de români în minutul de aur.

Publicul a făcut cunoştinţă aseară cu Tudor Chirilă, pentru prima oară în calitate de antrenor al Vocii. Tudor a făcut show, s-a exteriorizat la apariţia concurenţilor cu voci spectaculoase şi chiar s-a aruncat pe jos în încercarea de a obţine rezultatul dorit.

Noua formulă Vocea României a înregistrat rezultate record: cea mai bună primă ediţie din toate sezoanele difuzate până acum.

Vocea României a fost în prima ediţie a sezonului 4 lider de audiență pe toate categoriile de public. În intervalul de difuzare 20:30 – 22:56, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider detașat cu o audiență medie de 14,7 puncte de rating și 34,6% share.

Locul doi a fost ocupat de Antena 1 cu 5,4 puncte de rating și 12,8% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu o audiență medie de 11,2 puncte de rating și 22,1% share, al doilea post clasat fiind Antena 1 cu o audiență medie de 6,7 puncte de rating și 13,2% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată în top cu o audiență medie de 10,3 puncte de rating și 20,8% share, iar pe locul secund Antena 1 cu 6,9 puncte de rating și 13,8% share.

Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă, alături de Pavel Bartoș s-au întâlnit ieri pentru a viziona împreună prima ediție.

Iată câteva din reacțiile lor în timpul vizionării: 

Loredana„E copleșitor! E mai tare ca niciodată!”, Marius Moga„Este cel mai tare sezon”Smiley„E mai mult decât televiziune! E Vocea României!”, Tudor„Vocea României e BETON!”. Pavel a completat: „Sezonul 4 îmi dă certitudinea sezonului 5!”.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al showului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Show-ul va continua vineri, 19 septembrie cu o noua ediţie plină de suspans, emoţii, dar mai ales cu voci de excepţie.

Foto credit: Pro TV

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending