Connect with us

ALL MEDIA

Vollmax, alegerea perfectă pentru un climat răcoros în casă

Published

on

 

A venit primăvara, natura revine la viață. Este minunat să vezi cum totul înmugurește. Este minunat să simți cum soarele prinde putere, iar vremea se încălzește treptat. Cu toate acestea, nu putem să nu ne gândim la faptul că, pe cât se încălzește afară, pe atât o să ne fie mai greu în casă în lipsa unui aparat de aer condiționat.

Dacă înainte de apariția aparatelor de aer condiționat ne-ar fi spus cineva că o să apară un aparat care ne va oferi răcoarea de care avem nevoie pentru a ne simți confortabil în propria casă, probabil nu am fi crezut.

Probabil am fi spus că nu este posibil ca un aparat montat pe perete să ne ofere răcoarea după care tânjim în lunile de vară. Dar se pare că, totul este posibil.

Într-o zi caniculară nu avem nevoie de nimic altceva decât de un aparat de aer condiționat performant pentru a rezolva problema confortului. Este suficient să pornim aparatul pentru a simți acel aer rece, confortabil.

Însă, având în vedere că pe piață au apărut tot felul de astfel de aparate, căci doar trăim în secolul vitezei în care tehnologia avansează de la o zi la alta, trebuie să fim foarte atenți atunci când alegem aparatul de aer condiționat potrivit pentru casa noastră.

În prezent, există multe firme care distribuie aparate de climatizare, dar faptul că oferta este mare nu este un avantaj pentru noi, ci un dezavantaj.

În goana după bani, există firme care nu vând aparate de aer condiționat performante și nici nu oferă servicii complete de climatizare. Vând doar aparate de aer condiționat și atât.

Din păcate, din lipsă de experiență, este posibil să ne lăsăm atrași de prețurile mici a unor astfel de aparate și să le achiziționăm.

Însă, pentru a alege cel mai bun produs care să ne ajute să ne atingem obiectivul, adică să ne răcorim casa, trebuie să facem o alegere înțeleaptă. Acest lucru presupune să ne îndreptăm atenția către o firmă care nu distribuie doar produse de cea mai bună calitate.

Reprezentanții săi trebuie să ne recomandate cel mai potrivit aparat în funcție de informațiile pe care noi le oferim despre locuința noastră, să ne pună la dispoziție cele mai bune soluții de instalare, precum și service, garanție și post garanție. De îndată ce ne oferă toate acestea ne putem da seama că am făcut o alegere înțeleaptă și că produsul achiziționat de la această firmă ne va oferi posibilitatea să ne bucurăm de o atmosferă răcoroasă în casă o lungă perioadă de timp.

Trăim într-o perioadă în care zilnic stresul atinge cote maxime. La sfârșitul zilei nu ne dorim decât să ajungem mai repede acasă și să ne bucurăm de confortul care ni-l oferă. Iar în asigurarea confortului maxim, aerul condiționat joacă un rol cheie. Din acest motiv, el trebuie să funcționeze cât mai bine.

Vara, un strop de răcoare e tot ceea ce ne dorim. Vollmax știe asta mai bine ca oricine. Din acest motiv, asigură tuturor celor care îi cer ajutorul, soluția perfectă. Este vorba despre aparate de aer condiționat performante, instalate de cei mai buni specialiști în domeniu.

Vollmax se bazează pe o echipă tânără care, din 2012, de la înființare, și-a propus să le ofere clienților doar sfaturi bune cu privire la cum pot avea parte de o atmosferă răcoroasă în casă.

Este adevărat, uneori avem impresia că le știm pe toate, că putem face orice. Această impresie este complet greșită. Nu, nu putem. De aceea, trebuie să lăsăm specialiștii să ne spună care ar fi cel mai potrivit aparat de aer condiționat pentru noi. Trebuie să înțelegem că fiecare locuință are caracteristicile ei, iar aparatul pe care îl alegem trebuie să fie în acord cu acestea.

Este suficient să le spunem specialiștilor Vollmax care sunt caracteristicile locuinței noastre pentru a ne spune ce aparat avem nevoie. Prin oferirea de produse și servicii complete și performante de climatizare, vor ca noi, clienții, să avem parte de confortul dorit.

Prin urmare, de îndată ce vom apela la Vollmax vom beneficia de cele mai bune  servicii de climatizare, aer condiționat și ventilație.

Daikin, Samsung, Mitsubishi fac parte dintre producătorii de renume care produc aparate de aer condiționat de înaltă calitate, aparate ce fac parte și din oferta Vollmax.

Așadar, dacă ne dorim consultanță, instalare și service, cea mai bună soluție o reprezintă Vollmax, o companie care ne oferă produse cu garanție cuprinsă între 2-7 ani. Astfel, putem să ne bucurăm de răcoare fără să ne stresăm, căci în perioada de garanție, produsele instalate de companie beneficiază de service din partea companiei Vollmax Srl, care avea grijă ca echipamentul instalat să funcționeze corespunzător.

Viața e frumoasă, dar când e și răcoroasă e și mai atrăgătoare. Vollmax știe de ce. Noi știm că pentru detalii despre produse putem intra pe vollmaxgrup.ro și aermax.ro.

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Presa online

DECIZIE RADICALĂ ÎN PRESĂ / Băsescu – INTERZIS pe site-urile de știri ecopolitic.ro și newsbucuresti.ro

Published

on

 

Agenția de știri Ecopolitic Media, prin platformele online – ecopolitic.ro  și newsbucuresti.ro , a anunțat public că a luat o decizie radicală și unică în presă – ca orice anunț, articol sau comunicat ce are legătură cu Basescu Traian să nu mai fie publicat pe cele două site-uri de știri pe care le deține.

 

Conform unui comunicat transmis pe cele două site-uri de știri, decizia vine după ce Curtea de Apel București a constatat – ”calitatea de colaborator al Securităţii” – a fostului președinte și actual europarlamentar Băsescu Traian, cunoscut și sub numele conspirativ de ”PETROV”.

Conducerea agentiei de știri mai sus menționate a mai transmis că vor reveni asupra decizie numai în cazul în care Băsescu Traian va obține o altă decizie decât cea de – ”colaborator al Securității”.

 

”Ne rezervăm dreptul de a nu promova personaje ce au avut sau au în continuare legătură cu fosta Securitate, mai ales când aceste legături sunt anunțate de către o Instanță de Judecată – în cazul Băsescu Traian, Curtea de Apel București.”, s-a mai precizat în comunicatul agenției de știri Ecopolitic Media publicat pe cele două site-uri de știri pe care le deține.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Ursitoarele și rolul lor în cadrul unei petreceri pentru copii

Published

on

 

Organizarea unei petreceri pentru copii nu este un lucru tocmai simplu. Aceștia au nevoie de surse de divertisment variate pentru că se plictisesc extrem de rapid. Plus că, petrecerea trebuie să aibă o tematică inedită, care să îi atragă în mod direct.

În acest sens, bucureștenii au un aliat pe măsură și anume Paradisul Personajelor. Întreaga echipă este formată din oameni dedicați, dinamici, veseli, ce pot anima chiar și petrecerea celor mai zglobii copii. În aceeași ordine de idei, vor crea o atmosferă de basm în care se vor împleti realul cu fantasticul.

Despre ursitoarele magice

În ultimul timp, tot mai multe persoane își doresc ca zânele ursitoare să le calce pragul. Ele sunt o atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Povestea lor s-a creat de mult, din vechi timpuri, la granița dintre vis și realitate.

Cum se prezintă mai exact un astfel de moment? În primul rând, trebuie menționat că zânele ursitoare au un scop precis – încununarea drumului vieții celui mic cu cele mai mari reușite și realizări. Totodată, sănătatea, bunăstarea, perseverența, bunele maniere și așa mai departe îl vor însoți pe copilaș la orice pas.

Momentul se desfășoară ca o luptă dintre bine și rău (zânele bune cu zâna cea rea), cu victoria binelui în final. În aceeași ordine de idei, întreg momentul este încărcat de emoții, completat de o notă de umor. De la mic la mare, invitații prezenți la petrecere se vor bucura de un spectacol de poveste, în care actorii principali sunt:

 • Îngerașul: e cel ce îl va veghea pe cel mic pe tot parcursul momentului. Magia ursitoarelor va pluti în jur, iar îngerașul îl va integra pe copil în tărâmul de basm.
 • Zâna iubirii: este ursitoarea ce aduce zâmbete pe fețele tuturor celor prezenți. Îi va ursi celui mic o viață plină de iubire, dragoste și gingășie.
 • Zâna norocului: menirea ei este să îi asigure celui mic doar reușite, cu un strop de noroc. Copilașul nu va duce lipsă de șanse ce îi vor deschide numeroase uși pe parcursul vieții.
 • Zâna înțelepciunii: o bună conduită îi va aduce noului născut doar reușite în viitor. Menirea sa este de a se asigura că micuțul va face doar alegeri guvernate de filtrul gândirii, al rațiunii.
 • Ursitoarea cea rea: rolul ei este reprezentat de firul subțire dintre bunătate și umor. Va aduce zâmbetul pe buzele tuturor invitaților prin felul său amuzant și imprevizibil de a fi. În cele din urmă, vor observa cu toții că nu este atât de rea pe cât pare.

Descopera ofertele noastre pentru o petrecere plasată la limita dintre real și fantastic” este felul unic prin care echipa de ursitoare se recomandă. Lunga experiență, dar și dragostea infinită pentru copii, le-au făcut să fie atât de apreciate de publicul bucureștean.

Pentru mai multe detalii, site-ul https://paradisulpersonajelor.ro/ stă la dispoziția tuturor celor interesați. O petrecere pe cinste este cea care se desfășoară sub vraja ursitoarelor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Spune STOP pariurilor amatoare! O informare corectă = un câștig cât mai sigur

Published

on

 

De multe ori, la pariuri sportive se merge pe ideea de noroc și atât. Acest lucru nu este greșit în totalitate, deoarece această activitate ține de noroc, în primul rând, dar și de intuiție. Un pariu, doar de dragul de a fi făcut, nu garantează deloc și un viitor câștig.

Casele de pariuri s-au extins și în mediul online iar, având în vedere acest lucru, documentarea înainte de a face biletul nu va lua prea mult timp. Înainte, când acestea activau doar în format fizic, informarea cu privire la diferite aspecte putea fi un lucru destul de dificil – accesul la internet era limitat și se mergea doar pe ponturi de la tipsteri, nu pe argumente proprii.

În ce constau mai exact pariurile sportive

Trebuie menționat că acest profil a atras o mulțime de persoane, mai ales tineri. Totul se datorează faptului că oricine e nou în acest cerc al pariorilor dispune de un bonus de bun venit. Bonusul este reprezentat printr-o sumă de bani și are următoarele avantaje – indiferent de rezultatul primului pariu, acesta nu va fi pierdut.

De exemplu, în cadrul site-ului Cota 2, cei interesați vor regăsi numeroase case de pariuri consacrate precum SuperBet, Betano etc. Fiecare are un bonus de bun venit diferit – o persoană nouă în acest domeniu poate lua în calcul şi acest lucru pentru a decide cărei case îi va fi fidelă de acum înainte.

Cum pui un bilet cât mai sigur

Este cunoscut deja faptul că nu există pariu sigur 100% niciodată. Însă, prin diferite tactici și ponturi de biletul zilei de la redactia Cota2.ro, pariorul se poate situa cât mai aproape de câștig. Totodată, microbiștii înrăiți nu vor câștiga constant dacă pariază doar pe echipa favorită și nu iau în calcul factorii definitorii ai meciului. De aceea, înainte de toate, trebuie să se aibă în vedere câteva criterii și apoi gradul de favorizare al echipelor.

Pentru un bilet cât mai sigur, cei ce fac parte din cercul jucătorilor, trebuie să aibă în vedere următoarele aspecte:

 1. Starea echipelor

De exemplu, dacă una dintre echipe vine din deplasare sau de după un meci greu, poate fi în dezavantaj. Bineînteles, acest lucru este valabil doar în cazul în care jucătorii nu au apucat să se odihnească corespunzător.

 1. Ultimele rezultate ale meciurilor dintre cele 2 echipe

Este imposibil ca cele două echipe să nu mai fi jucat împreună măcar o dată. Atunci când pariezi, ai în vedere și cum s-au desfașurat meciurile anterioare dintre cele două. Lucrurile nu se pot schimba drastic așa că există o mare posibilitate ca rezultatul să fie asemănător cu cele precedente.

 1. Ce jucători vor lua parte la meci

Orice echipă are câțiva jucători cheie, cei mai buni, cei care susțin performanța echipei. Din motive diverse, se poate ca aceștia să nu ia parte la meci – trebuie luat în vedere acest lucru neapărat.

O echipă ce nu are în componență, măcar pe post de rezerve jucătorii cheie poate fi într-un mare dezavantaj.

 1. Prognoza meteo din ziua cea mare

O vreme capricioasă poate crea numeroase probleme. De exemplu, dacă meciul se va desfășura pe un stadion neacoperit, o ploaie zdravănă poate fi cea care pune în dificultate ambele echipe. În aceeași ordine de idei, o zi cu temperaturi prea ridicate poate fi un factor perturbator pentru o echipă ce nu este obișnuită cu o astfel de vreme.

Stafuri extra pentru un câștig cât mai aprope de sigur

 • Biletul zilei. Scopul acestuia este de a le antrena pariorilor atât intuiția, cât și norocul. Biletul zilei pariuri sportive trebuie făcut cu atenție – prea multe meciuri pe un astfel de bilet pot garanta eșecul.
 • Numărul meciurilor de pe un bilet. Ca o completare pentru biletul zilei de care s-a menționat mai sus, numărul meciurilor de pe un bilet este extrem de important. Având în vedere că niciodată nu există pariu 100% sigur, un număr mare de meciuri aduce, de cele mai multe ori, nereușita. De aceea, indicat este ca pe un bilet să se pună doar meciurile ce prezintă o mai mare siguranță din punct de vedere al câștigului.

Având toate aceste lucruri în vedere, un parior nu poate decât să se bucure de cât mai multe câștiguri. Documentarea este cheia succesului – lucru ce se aplică în totalitate și la pariuri sportive.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: