Connect with us

BAZAR

Voltaj a avut a doua repetitie pe scena Eurovision de la Viena! Ioan Holender: „Îmi doresc ca Voltaj să urce pe scena Festivalului Enescu”

Published

on

Telespectatorii TVR pot vedea cum a decurs a doua repetiție a trupei Voltaj pe scena de la Wiener Stadthalle, dar și imagini de la întâlnirea delegației României cu maestrul Ioan Holender la Agenda Eurovision 2015, ce urmăreşte pas cu pas trupa Voltaj la Viena. Programul este difuzat atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 21.00, cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

Calificată în urma selecţiei naţionale din 8 martie, trupa Voltaj va urca pe scena Eurovision Song Contest 2015 pe 19 mai, în prima semifinală a competiţiei, având numărul 15 de intrare în concurs. Alături de artiştii români, în prima semifinală participă: Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria. Voltaj va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2015, la Viena (Austria), cu piesa De la capăt.

Semifinalele şi finala Eurovision, din 19 şi 21, respectiv 23 mai, vor putea fi urmărite la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, precum şi online, pe TVR+. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Repetitie + conferinta de presa eurovision romania 2015 (2) Repetitie + conferinta de presa eurovision romania 2015 (3)

Foto Credit: TVR

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending