Connect with us

Business

Vopseaua de păr a viitorului. Cum va arăta şi cum va fi?

Published

on

Deşi se spune că trebuie să trăieşti prezentul nu strică să te gândeşti şi la viitor. În mai toate domeniile se pot face predicţii, scenarii pentru a vedea ce acţiuni putem întreprinde pentru a avea şanse mai mari de reuşită. Însă până acum puţini au fost cei care s-au gândit să ia în discuţie şi viitorul unui produs comun pe care îl folosesc toate femeile: vopseaua de păr.

Da, aţi auzit bine, putem să realizăm proiecţii şi să gândim chiar foarte bine viitorul acestui produs doar raportându-ne la ceea ce ştim deja şi ceea ce observăm. Cum va arăta vopseaua de păr din viitor, ce caracteristici va avea? Iată o întrebare foarte bună pentru care vom încerca să găsim nişte răspunsuri în continuare.

 

O privire în viitor şi un păr mai frumos

Pornim aventura noastră într-un viitor nu foarte îndepărtat uitându-ne în primul rând la pentru ce vor putea fi folosite în funcţie de părul nostru. S-ar putea ca peste câţiva ani să existe tratamente revoluţionare pentru păr, s-ar putea să avem din ce în ce mai mulţi oameni cu implant de păr, sau poate vom avea un păr care nu va mai fi aşa de rezistent.

Părul se tot degradează din cauza alimentaţiei şi schimbărilor din jurul nostru aşa că nu se ştie pe ce ne vom putea baza. Aşa ca vopseaua de păr trebuie să fie adaptată pentru aceste schimbări, trebuie să fie mult mai bine făcută şi poate avea o pigmentare ceva mai puternică, poate avea ceva mai multe substanţe specifice pentru diverse tratamente.

Acum că ştim pe ce vom aplica vopseaua să ne uităm şi la compoziţia ei. În prezent avem multe vopseluri chimice, câteva naturale, bio. În viitor bio şi natural vor fi cuvinte sfinte pentru industria producătoare, mai ales că părul nostru s-ar putea să nu mai fie aşa de puternic şi de uşor de vopsit că acum.

Conţinutul de extracte din plante, de minereale şi vitamine trebuie să fie cât mai mare şi cât mai bine echilibrat pentru a oferi unui par cu probleme tot ce are nevoie ca să reziste şi să îşi revină. Alt lucru de analizat este şi preţul. Acum avem preţuri mai mici, mai mari în funcţie de brand, vrei ceva bun dai mai mulţi bani. În viitor, pe măsură ce tehnologia avansează şi vopseaua de păr se obţine mai uşor s-ar putea că preţurile să fie din ce în ce mai mici, fără să afecteze şi calitatea produselor.

Şi, dacă avem un preţ evident avem şi costuri de producţie mai mici pentru că tehnologia revoluţionară va ajuta enorm la simplificarea producţiei. Ştim ce conţin, ştim pe ce le aplicăm, ştim şi ce va fi cu preţul. De unde le vom lua? Din online, desigur.

Deja tot mai multe afaceri se mută în totalitate în online, sunt foarte profitabile, costurile sunt mici cu întreţinerea lor. Pe viitor vom cumpăra vopsea de păr doar din magazinele virtuale, va fi mai uşor de comandat şi experienţa s-ar putea să fie ceva mai interactivă. Evident, le vom primi acasă cu dronele, dacă se materializează proiectele pilot de acum, le vom putea testa uşor şi vom primi mostre mult mai sofisticate ca să ştim ce cumpărăm.

Advertisement

 

Idei din viitor aduse în prezent, în oferta GEROCOSSEN

Revenind la prezent, câteva dintre aşteptările noastre pentru viitor sunt puse în practică deja la GEROCOSSEN, o companie de tradiţie pur românească. Pe site-ul lor aveţi vopsea de păr de calitate la preţuri bune, nuanţe şi culori diverse, care acoperă foarte bine firele de păr alb, colorarea e permanentă.

Substanţele conţinute sunt de origine naturală, regăsim uleiuri, keratină şi proteine de mătase, pentru protecţie sporită şi pentru colorare intensă, rezistentă. Firul de păr nu e atacat, vopseaua este uşor de aplicat şi acţionează delicat la nivelul firului de păr.

Cei peste 24 de ani de expertiză pe vopsea specială pentru păr şi-au spus cuvântul, astfel că în oferta actuală găsiţi peste 25 de culori diferite. Produsele bio comercializate sunt de calitate superioră, sunt sigure, nu au alergeni sau alte substanţe chimice dăunătoare părului, sunt testate şi aprobate.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending