Connect with us

Emisiuni

Vorbește lumea că Adela Popescu împarte platoul de filmare cu George Papagheorghe

Published

on

Vorbește lumea a început un an nou plin de voie bună și divertisment de cea mai bună calitate pentru a le oferi telespectatorilor dimineți pline de relaxare, sfaturi de lifestyle și sănătate.

 

Cât timp Cove îi dă o mână de ajutor lui Cupidon, încercând să găsească fetele potrivite pentru băieții gata de însurătoare, Adela are parte de coprezentatori carismatici alături de care le transmite telespectatorilor cele mai noi informații din lumea mondenă.

George Papagheorghe a acceptat provocarea Vorbește lumea și este alături de Adela pentru a aduce bună-dispoziția în casele telespectatorilor.

 

„Sunt emotionat, dar foarte fericit. Începem anul surprinzător de bine cu o nouă provocare. Mă voi bucura de fiecare clipă alături de Adela și de telespectatorii Vorbește lumea și, bineînțeles, că o să învăț tot ce pot din această experiență.”, a declarat George.

 

În fiecare dimineață, după Știrile PRO TV, telespectatorii sunt invitați să descopere ultimele noutăți din lumea mondenă, dar și sfaturi utile în materie de sănătate și lifestyle.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending