sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniVorbește Lumea că, în această seară, Lili Sandu și Shurubel vor fi...

  Vorbește Lumea că, în această seară, Lili Sandu și Shurubel vor fi Săriți de pe fix! 

  Finalul de săptămână are garanția începerii cu zâmbete, energie și voie bună! De la 21:30, cei de acasă vor avea parte de porția săptămânală de râs cu unii dintre cei mai iubiți comediați din țară într-un show înclinat spre distracție pură. Cabral și cei doi invitați speciali vor completa tabloul unei seri perfecte, într-o nouă ediție a show-ului Săriți de pe fix!.

  Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea, Paul Ipate și Lucian Ghimiși sunt cei 8 comedianți care, în această seară, vor ridica improvizația și voia bună la rang de artă. Ca în fiecare săptămână, nu vor fi singuri: Lili Sandu și Shurubel, doi dintre cei trei co-prezentatori Vorbește Lumea au acceptat invitația lui Cabral și vor descoperi ce presupun cele mai neașteptate și amuzante provocări! 

  „Au zis că e o emisiune cu Cabral și un plan înclinat…”, va spune Shurubel, după ce va recunoaște că nu are nicio idee despre ce îl așteaptă în această seară. Fără să stea pe gânduri, Anisia va ține să-i sublinieze că nu este deloc pregătit pentru ce urmează: „O să înclini să pleci”. Cum se vor descurca invitații speciali, descoperim în câteva ore. 

  Printre probele serii, la „Mima Turbina”, Lili Sandu va avea parte de o experiență… care o va da peste cap, de mai multe ori! „Nici Silviu nu-mi face ce-mi faceți voi aici… adică nu mă ciufulește așa tare”. Ce-i va mima Paul Ipate și nu va reuși simpatica prezentatoare să ghicească, aflăm în această seară. Tot atunci, pe colegul ei, Shurubel, îl așteaptă provocarea „Pâine și apă”… unde o singură lovitură o va face pe Anisia să reacționeze neașteptat, direct de pe canapea: „I-a sunat apa în cap”. 

  Show-ul în care comedia nu are o miză, nimeni nu câștigă nimic, în afară de premiul cel mare: râsul publicului său, este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV și cu o săptămână în avans pe VOYO. 

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente