Connect with us

Televiziune

Lora o inlocuieste pe Adela Popescu din emisiunea Vorbeste Lumea, de la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Noul an a dus vești bune în echipa Vorbește Lumea: gașca copiilor se mărește! Cu zâmbet și multă bucurie, Adela Popescu a anunțat astăzi că este, din nou, însărcinată. Într-o perioadă marcată de incertitudine și de un virus care ne dă bătăi de cap, Adela a decis să stea acasă până la naștere. Cu toate acestea, ea nu vrea să-l lase singur pe Cove! 

 

 

Lora este cea care a preluat ștafeta de la Adela și care ne va întâmpina de săptămâna viitoare, de la ora 10:30, de luni până vineri, într-un sezon în care informațiile interesante, veștile în premieră și distracția sunt garantate!

Dacă la finalul anului 2018, Lora se alătura echipei pentru prima dată în postura de prezentatoare a unui matinal, ea revine acum mai hotărâtă, mai entuziastă și cu mult dor de publicul PRO TV: Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”

 

Nu ratați de luni, de la ora 10:30, întâlnirea cu Lora și Cove! Vorbește Lumea că o cafea băută cu simpaticii prezentatori vă poate oferi energia de care aveți nevoie pentru zilele încărcate de muncă!

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending