Connect with us

Emisiuni

Vorbește lumea și Ferma vedetelor au pregătit un concurs special pentru 8 Martie

Published

on

Foto Credit: PRO TV

De mărțisor Vorbește lumea și Ferma vedetelor au anunțat un concurs cu un premiu inedit pentru telespectatoarele PRO TV!

Până pe 7 martie acestea se pot înscrie și pot câștiga chiar pe 8 martie, de Ziua Femeii, rochia purtată de Monica Bârlădeanu în emisiunea Ferma Vedetelor. Tot ce trebuie să facă este să intre pe vorbestelumea.protv.ro, la sectiunea concurs și să răspundă la întrebarea: ”Tu ce ritual de infrumusețare ai folosi dacă ai fi nevoită să trăiești în condițiile de la Ferma Vedetelor?

Stilul vestimentar al Monicăi în Fermă este un element foarte important ce aduce în prim-plan piese tradiționale, valoroase, completate cu elemente cool de vestimentație.

 

”Pentru că primesc multe mesaje de la doamne care mă întreabă despre ținutele pe care le port în Ferma vedetelor, dar mai ales pentru că m-au înduioșat mesajele unor domni curioși de unde îi pot procura soției vreuna din piesele pe care le-am purtat, ne-am gândit să bucurăm o doamnă de Ziua Femeii, oferindu-i din partea Fermei Vedetelor, una din ținutele purtate în emisiune. Este o ținută foarte dragă mie, o piesă cu adevărat spectaculoasă, ce permite multe combinații creative. Sper ca această ținută să îi poarte noroc câștigătoarei, așa cum mi-a purtat și mie și cum le-a purtat chiar și concurenților din fermă”, a declarat Monica.

 

Vedeta va alege pe 8 martie, în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, cel mai creativ raspuns și îl va premia cu ținuta ei preferată!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending