Connect with us

Emisiuni

Vorbeste lumea si La Maruta le aduc maine romanilor doua editii speciale

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Mâine, de la 10:30, Lora și Cove le vor aduce telespectatorilor o ediție Vorbește lumea de sărbătoare. Vineri aflăm de la părintele Vasile Ioana cine a fost Sfântul Andrei și de ce este ocrotitorul României. Fosta gimnastă Andreea Răducan are parte de o surpriză din partea echipei emisiunii, iar ultramaratonistul Andrei Roșu, soția acestuia și cei doi copii sunt puși pe distracție.

Andrei Aradits, actorul din serialul VLAD, împreună cu soția fiul, va povesti cum își petrec onomastica. Randi va fi și el prezent în această ediție de sărbătoare, iar fostul manechin Rita Mureșan va avea parte de o surpriză pregătită de fiicele ei.

De la ora 15:00, sărbătoarea se mută în platoul La Măruță, unde ambasadorul Marii Britanii la București, Excelența Sa Andrew Noble, va veni să-și serbeze onomastica însoțit de toboșarii Marinei Regale și va fi primit cu un ospăț tradițional românesc. Trimisul Reginei ia masa cu Mărută în sunetul tobelor regale, săbătorind Sfântul Andrei, dar și centenarul Marii Uniri și Ziua Națională.

Vinerea aceasta, telespectatorii vor avea parte de două ediții speciale ale emisiunilor Vorbește lumea și La Măruță.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending