Connect with us

A-Z NEWS

VP TV, o nouă televiziune generalistă, a primit licenţă de la CNA

Published

on

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, luni, să acorde o licenţă audiovizuală pentru VP TV, o televiziune regională, care va fi lansată până în luna iunie şi va emite în Bucureşti şi în localităţi din judeţul Ilfov.

CNA a analizat, în şedinţa de luni, o solicitare a societăţii Prontos Serv SRL din Ploieşti de acordare a unei licenţe audiovizuale pentru lansarea VP TV, informează Agenţia Mediafax.

Noua televiziune VP TV va difuza un program generalist, timp de 24 de ore pe zi. Va difuza programe producţie proprie (89,50 %) şi producţii audiovizuale ale altor producători (10,50%).

Grila televiziunii va cuprinde programe de informare (57,86%), programe culturale, educative şi religioase (21%), filme (5,2%), programe de divertisment (6,7%) şi publicitate (9,24%).

Televiziunea va avea sediul la Ploieşti şi o echipă formată din 19 persoane, după cum a declarat Laurenţiu Megelea, acţionarul principal al societăţii Prontos Serv SRL,.

Laurenţiu Megelea a mai spus că VP TV va fi o televiziune adresată comunităţii din Bucureşti şi judeţul Ilfov, un post în interesul cetăţenilor.

„Va cuprinde o diversitate de programe. Am identificat o oportunitate în a face această investiţie în această piaţă. Credem că această televiziune va reuşi să aducă un plus de valoare în peisajul media local (…)

Din studiul pe care l-am făcut vizavi de televiziunile locale sau regionale care au acelaşi obiectiv ca şi noi, am constatat că există posibilitatea de a dezvolta acest proiect, deoarece comunitatea are nevoie de mai multă informaţie locală şi regională decât naţională (…)

Considerăm că cetăţenii din această zonă au nevoie de o astfel de televiziune, care să focuseze pe actualitate, pe informaţie, pe cultură, care să aducă în peisajul media ceva diferit faţă de celelalte proiecte din peisajul media”, a spus Laurenţiu Megelea.

Investiţia în lansarea noii televiziuni VP TV se ridică la 120.900 de euro, potrivit dosarului depus de societatea Prontos Serv SRL la CNA.

Asociaţii societăţii Prontos Serv SRL, care a primit licenţa VP TV, sunt Laurenţiu Megelea (95%) şi Ioana Zamfir (5%).

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending