Connect with us

BAZAR

Vrei ca afacerea ta sa se bucure de un nivel de popularitate si mai mare?

Avatar

Published

on

Vrei ca afacerea ta sa se bucure de un nivel de popularitate si mai mare? Atunci certific-o din punct de vedere a calitatii managementului prin intermediul Certificareiso.ro

Multi dintre noi cred ca au auzit cel putin o data despre certificarea ISO. Aceasta este o certificare care atesta faptul ca firma produce produse sau ofera servicii care corespund din punct de vedere a calitatii procesului de management. Aceasta certificare poate fi observata pe toate etichetele produselor dar si atunci cand este descris un serviciu pe care tocmai l-am achizitionat. Certificarea ISO este un pas pe care trebuie sa il faca orice antreprenor pentru ca obtinerea acestei certificari vine la pachet cu beneficii care contribuie la dezvoltarea afacerii detinute.

Principalele avantaje oferite de catre certificarea ISO

In momentul de fata fiecare dintre noi isi doreste un nivel cat mai mare de calitate pentru produsele sau serviciile pe care le achizitionam. Aceasta dorinta face ca o firma care doreste sa faca performanta sa fie obligata sa se certifice din punct de vedere ISO. Dorinta clientilor de a consuma servicii sau produse de inalta calitate nu este singurul motiv pentru care este necesara apelarea la serviciul de certificare ISO. Principalele motive pentru care este necesara o astfel de certificare sunt urmatoarele:

 • Posibilitatea de a putea participa la licitatii publice. In cazul in care firma nu este certificata ISO atunci aceasta nu va putea participa la astfel de licitatii ceea ce inseamna pierderea posibilitatii de a castiga sume de bani destul de importante.
 • Respectarea cerintelor pe care le impun anumiti clienti. Clientii firmelor nu sunt doar oamenii ci, pot fi si alte firme. In cazul in care printre clientii unei firme se numara o alta firma atunci exista posibilitatea ca firma client sa ceara firmei care realizeaza produsul sau serviciul sa se certifice din punct de vedere ISO pentru a fi sigura ca totul se desfasoara in cele mai bune conditii.
 • Posibilitatea de a atrage parteneri din strainatate. Una dintre cele mai populare intrebari adresata de catre firmele din strainatate care doresc sa incheie parteneriate cu firmele din tara noastra este daca acestea au certificare ISO. In cazul in care raspunsul este negativ atunci firmele din strainatate nu isi mai doresc sa aiba de-a face cu noi.
 • Castigarea unui plus de incredere din partea clientilor. Fiind o firma certificata ISO exista siguranta ca procesul tehnologic desfasurat in cadrul firmei s-a realizat in cele mai bune conditii.
 • Eficientizarea tuturor proceselor din cadrul firmei.
 • Aparitia unei diferentieri fata de concurenta, asta in cazul in care concurenta nu este certificata ISO.

Tipuri de certificate ISO

Pe piata certificatelor ISO exista o varietate mare de certificate ISO insa, cele mai importante si populare sunt urmatoarele:

 • Certificare ISO 14001:2015. Acest tip de certificare se adreseaza firmelor care lucreaza in domeniul mediului.
 • Certificare ISO OHSAS 18001. Acest tip de certificare ISO se adreseaza firmelor care isi desfasoara activitatea in domeniul sanatatii si securitatii ocupationale.
 • Certificare ISO 27001. Este vorba despre certificatul ISO destinat firmelor care isi desfasoara activitatea in domeniul securitatii informatiei.
 • Certificare ISO 9001:2015. Sistemul de management al calitatii este tipul de certificare pe care il ofera acest tip de certificat ISO.
 • Certificare ISO 22000. Detinerea unui astfel de certificat ISO certifica faptul ca sunt indeplinite toate conditiile de siguranta alimentara.

Cum se realizeaza procesul de certificare ISO?

Dupa cum se poate intelege, certificarea ISO este una dintre conditiile obligatorii pe care trebuie sa le bifeze un antreprenor in cazul in care acesta isi doreste sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face. In momentul de fata, procesul de certificare ISO este foarte simplu de realizat pentru ca exista firme care fac acest lucru in locul nostru. Una dintre aceste firme este gasita la adresa https://www.certificareiso.ro. Pasii care trebuie urmati pentru obtinerea certificarii ISO sunt urmatorii:

 • Contactarea firmei in vederea stabilirii detaliilor necesare obtinerii certificarii ISO.
 • Specialistii care lucreaza in cadrul firmei certificareiso.ro vor trimite proprietarului in cel mai scurt timp.posibil documentele necesare obtinerii certificarii ISO.
 • Indeplinirea cu succes a conditiilor minime obligatorii stabilite in planul de actiuni care trebuie intreprins pentru a lua certificarea este un alt pas care trebuie parcurs pentru ca la un moment dat firma sa fie certificata ISO.

De ce certificareiso.ro?

Chiar daca mai sunt si alte firme care ofera serviciul de certificare ISO, Certificareiso este cea mai la indemana firma care ofera un astfel de serviciu. Motivele pentru care se intampla acest lucru sunt multiple, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

 • Pretul mic in comparatie cu alte firme este unul dintre cele mai importante avantaje oferit de catre aceasta firma.
 • Rapiditatea cu care se obtine certificarea ISO.
 • Experienta avuta in domeniul certificarii ISO.
 • Personalul special pregatit pentru a lucra in cadrul acestui domeniu de activitate.

Concluzii

Certificarea ISO este una dintre conditiile minime pe care trebuie sa o bifeze orice intreprinzator care doreste sa atinga independenta financiara. Cresterea notorietatii si posibilitatea de a putea participa la licitatii publice sunt doua dintre cele mai importante avantaje oferite de catre certificarea ISO. Pentru a afla cat mai multe informatii despre tot ceea ce inseamna procesul de certificare ISO arunca un ochi pe site-ul firmei. Cu siguranta vei afla informatii interesante.

 

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Spectacol de teatru oferit celor din prima linie în lupta împotriva Covid-19

Avatar

Published

on

            În cea de-a patra stagiune Teatru în TVR, organizată de Televiziunea Română, spectacolul „Sarmale cu dragoste” susţinut de Trupa Lui’s Art, este dedicat celor din „linia întâi”, care luptă impotriva pandemiei.

 

Sunt cadre medicale, polițiști, pompieri, militari, jandarmi, care de mai bine de patru luni, luptă contracronometru pentru a salva viețile oamenilor. Ca semn de prețuire, Televiziunea Română, în cadrul campaniei #RespectCelorDinLiniaÎntăi, le oferă o seară de relaxare la un spectacol de teatru în curtea TVR.

 

Duminică, 9 august 2020, de la ora 21.00, aceştia sunt aşteptaţi la spectacolul „Sarmale cu dragoste”, al autoarei Ivona Boitan. Reprezentaţia este parte a proiectului „Teatru în TVR” – cel mai important proiect al Televiziunii Române din acest an, organizat în aer liber, care aduce publicului 18 spectacole de teatru, susţinute de 11 trupe, în 55 de zile cu tot atâtea reprezentaţii.

„Este o invitaţie la o binemeritată clipă de relaxare pentru toţi cei care formează linia întâi în lupta împotriva COVID-19. Cei care cu devotament și spirit de sacrificiu, sunt prezenți zilnic la datorie, muncind în condiții dificile, asumându-și riscuri pe care puțini dintre noi ni le-am asuma”, a declarat Preşedintele-Director General al TVR, Doina Gradea.

Spectacolul va avea loc în aer liber, în grădina TVR, unde gradenele sunt plasate cu respectarea distanței şi a tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii virusului.

 

Despre spectacolul  „Sarmale cu dragoste”

„Sarmale cu dragoste” este susţinut de Trupa Lui’s Art, textul şi regia fiind semnate de Ivona Boitan. Cu Victoria Dicu și Nicodim Ungureanu, „Sarmale cu dragoste” este o comedie spumoasă, romantică, un amestec de iubire, tandrețe și… picanterie. Un spectacol cu un el și o ea, trecuți de prima tinerețe, cei doi ajung să se cunoască în sala de așteptare a unui cardiolog. Pe lângă boala de inimă, îi unește pasiunea pentru fumat, cafea, dar, mai ales, pentru sarmale…

 

Comentarii

Continue Reading

Film

Sezonul Iubirii aduce la DIVA o „Idilă în paradis”

Avatar

Published

on

            Filmele romantice de vară de la DIVA sunt difuzate duminica, de la ora 16:00, iar data de 9 august aduce o nouă premieră: „Idilă în paradis” (Retreat to Paradise, 2020).

 

Într-un peisaj tropical de vis, Ellie (Melanie Stone) are grijă de Jordan (Casey Elliott), care se reface în urma unei răni serioase la umăr. Problema este că atitudinea lui morocănoasă o determină pe Ellie să-și dorească să plece cât mai departe de el și să-l lase singur cu durerea.

Recuperarea cere timp și pe masură ce ajung să se cunoască, Jordan începe să vadă că Ellie este tot ceea ce el își dorește de la viață și poate doar să spere că și ea simte la fel. În ciuda atitudinii sale, soarele, marea și atmosfera de vacanță lucrează în favoarea lui.

 

Sezonul iubirii continuă cu filmul „Dragoste la Daisy Hills” (Love at Daisy Hills, 2020), programat duminica viitoare, pe 16 august. Urmăriți DIVA pentru doza săptămânală de romantism și filmele de vară din Sezonul iubirii.

 

Urmărește DIVA în social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

Comentarii

Continue Reading

Muzica

„Discoteka” – super colaborarea între Minelli și INNA se aude pe radiourile din lume

Avatar

Published

on

            Minelli și INNA au lansat single-ul „Discoteka” în urmă cu două săptămâni și piesa deja se bucură de reușite în topurile de la radio, dar și în magazinele digitale.

 

 

Pe radiouri, se află pe locul 7 în Airplay Trend Germany, pe locul 18 în Switzerland Trend, 300 de play-uri pe radio în Germania în prima săptămână, dar și în alte țări din Europa (România, Bulgaria, Italia, Polonia, Grecia, Franța, Spania, Anglia, etc.), în Statele Unite ale Americii, şi până în Mexic, Turcia, Argentina sau Ecuador.

 

De asemenea, pe Spotify, „Discoteka” a beneficiat de 150 000 de stream-uri în primele trei zile de când s-a lansat. În prezent, piesa are peste 350 000 streaming și este adăugată în peste 100 de playlist-uri.

 

Cele două remix-uri care s-au lansat, au avut şi ele parte de multe difuzări pe radiourile din Germania, Elveția, Polonia, Mexic, Argentina sau Spania.

Minelli x INNA – Discoteka | Enrico Ostendorf & DJ Blackstone Remix 

Minelli x INNA – Discoteka | TOKA Remix (Extended Version)

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0