Connect with us

Casting

„Vrei să fii milionar”? Vino la preselecţii pe 15 şi 16 martie!

Published

on

Una dintre cele mai iubite emisiuni din România, ”Vrei să fii milionar?”, prezentată de Virgil Ianţu, revine la postul unde s-a consacrat.

În această primăvară, la Prima TV, poţi câştiga un milion de lei numai răspunzând la intrebări de cultură generală. În plus, când una dintre întrebarile din concurs te pune la grea încercare, poţi beneficia de ajutorul publicului, a unui prieten sau a liniei de ajutor.

Eşti pregătit să îţi schimbi viaţa? Atunci vino pe scaunul milionarilor! Porneşte pe drumul spre un milion de lei!

Sâmbătă, 15 martie, şi duminică ,16 martie, începând cu ora 13.00, echipa „Vrei sa fii milionar?” te aşteaptă în centrul comercial Plaza Romania.

Un milion de lei sunt pregătiţi pentru cel care va reuşi să răspundă corect la toate întrebările de cultură generală din cadrul producţiei “Vrei să fii milionar?”, de la Prima TV.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. matasaru alexandru

    27 octombrie 2014 at 07:39

    Buna ziua „Vrei să fii milionar „? Astept cu nerabdare si incredere ziua in care voi fi si eu pe scaunul… era sa zic „electric „ – puschea pe limba ,– Am dat testarea la Bucale, cum zicem noi, cei din provincie, nu-mi vine sa cred ca a trecut deja juma’ de an de -atunci. Era soare, cald si bine, acuma a venit „alba„ pe la noi, da-i mai mult zloata, nu-ti vine sa dai un mars pe-afara, da’ eu parca totusi as iesi putin, sa dau examen pe scaunul sau de pe scaunul ace(a)la, scaun de torturi, bine-nteles,… Ce sa zic, chiar m-as incumeta sa dau piept cu uraganul ridicat de semiluna, ca uite,pensia-i mititica, medicamentele-s cum is, da’ gata cu lamentarili… mai bine cu alimentarili… Sa vedem ce-o mai fi din 2015 „care ne-om mai vedea „ vorba lui Bibanu, Dumnezeu sa-l ierte… Sarbatori fericite, da’ poate ne-ntilnim pin-atunci, sa punem de-o petrecere PRIMA . Pi curind, mai pi curind, da’ „tat banatu-i fruncea„…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending