Connect with us

Emisiuni

Vremea, cea mai mare provocare la Chefi fără limite. „Ceva ieșit din comun”, în curând la Antena 1

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Chefi fără limite, primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, are premiera primăvara aceasta, pe Antena 1. Formatul original de adventure-cooking show ce îi aduce în prim plan pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans.

Aflați timp de două luni la filmări pe meleagurile Greciei, cei trei chefi au avut parte de o experiență pe cinste, dar plină de tot felul de obstacole la care nici nu s-ar fi așteptat. Condițiile meteo de la filmări nu au fost mereu prielnice și pentru că toate locațiile de gătit au fost în aer liber, chefii și concurenții au fost nevoiți să gătească în plină caniculă sau să ducă la bun sfârșit probele în mijlocul ploilor torențiale. 

Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cămări bine aprovizionate, concurenții au fost nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce a dus întreaga competiție la un alt nivel. Departe de confortul unui platou, Chefi fără limite a adus condiții la limită și în ceea ce privește vremea sau temperaturile: „Am gătit pe ploi torențiale și nu ne-a fost deloc ușor. Chiar localnicii ne-au spus că nu au mai văzut așa ceva de ani de zile”, a mărturisit chef Scărlătescu.

Pe tot parcursul filmărilor, chefii și concurenții au experimentat două anotimpuri, iar marea provocare a fost să realizeze preparate la cel mai înalt nivel chiar și în aceste circumstanțe: „Poți să ai centura neagră la gătit, că în momentul în care ajungi în Grecia la Chefi fără limite și trebuie să gătești când bate vântul și ploaia, și știi că ai vrea să faci nu știu ce și de fapt ajungi să faci altceva, îți dai seama că poți să gătești și în balcon la o brichetă dup-aia. Ceva ieșit din comun”, a declarat Chef Dumitrescu. 

Advertisement

Cum au dus chefii și concurenții la bun sfârșit probele în aceste condiții deloc prielnice, telespectatorii Antena 1 vor afla primăvara aceasta. Chefi fără limite, noul format de adventure- cooking show, primul din România, va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending