duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăEVENTSSpectacole Vunk – Live în Garaj: un show cu artificii și la...

  Vunk – Live în Garaj: un show cu artificii și la propriu și la figurat

  • Membrii trupei Vunk au venit costumați în piloți de curse și au făcut show, aseară, în Garajul Europa FM;
  • Zecile de fani veniți la concert au convins trupa să mai cânte pentru încă o jumătate de oră, după ce transmisia live pe radio s-a încheiat;
  • Băieții de la Vunk au primit un tablou ce va fi expus în Galeria Live în Garaj, în viziunea artistului ei fiind văzuți ca personaje din filmul „The Good, the Bad and the Ugly”.

    Aglomerație mare la concertul Vunk – Live în Garaj de aseară! Fanii au luat pur și simplu cu asalt garajul Europa FM ca să-i asculte și să-i vadă live pe băieții de la Vunk! Formația a lansat, aseară, cele mai noi două piese ale sale: „Fiecare” și „Pierderea lor” – aceasta din urmă va fi și următorul single semnat Vunk.

  Membrii Vunk au cântat costumați în veritabili piloți de curse și au venit echipați inclusiv cu căști. N-au lipsit nici efectele pirotehnice! Fanii au fost luați prin surprindere când, la un moment dat, din chitara lui Cornel a izbucnit un foc de artificii uriaș! „Băieții de la Vunk au fost într-o formă de zile mari! Am trăit un concert plin de energie, pur și simplu nu puteai să stai acolo fără să dansezi și să cânți”, a spus George Zafiu, MC-ul concertelor din Garajul Europa FM.

  Băieții de la Vunk au primit din partea radioului un tablou realizat de artistul AIDAN. Pictura s-a alăturat Galeriei Live în Garaj, după ce a primit autografele membrilor trupei.

  Artistul le-a făcut portretele din perspectiva celebrului film „The Good, the Bad and the Ugly”, iar fiecare dintre membrii trupei Vunk a primit o poreclă: Cornel Ilie a fost văzut ca fiind „The Lover”, Nicu Serghea (tobe) este „The Good”, Bogdan Crucianu (bas) – „The Bad” și Gabriel Maga (chitară) a jucat rolul „The Ugly”.

  Concertul a durat încă o jumătate de oră după ce emisia live pe radio s-a încheiat. Vunk a continuat să cânte, la insistențele fanilor care au cerut bis.

  Concertul a fost transmis și video live pe pagina de Facebook Europa FM.

   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente