Connect with us

EVENTS

“Vunk în Orașul Minunilor”, pe 3 octombrie la Sala Polivalentă

Published

on

“Vunk în Orașul Minunilor” este numele show-ului pe care trupa l-a anunțat pentru 3 octombrie la Sala Polivalentă, show al cărui afiș îi înfățișează pe Cornel Ilie și pe colegii lui drept super eroi asemeni celor din benzi desenate.

Într-o campanie fără precedent în România, VUNK a creat, sub anonimat, un oraș virtual care a depășit 10.000 de locuitori, o comunitate a oamenilor care vor să trăiască frumos, cu bun simț și să-i ajute necondiționat pe cei din jur.

Totul a început în urma cu două luni, cu zeci de ași de pică pe care bucureștenii i-au putut descoperi în locuri de poveste, a continuat cu restaurarea prin desen a unor obiective simbol ale României, cu fapte caritabile și campanii educaționale făcute sub anonimat absolut.

“În toamna trecută, toti cei care au fost la concertul nostru spuneau că nu-și imaginează cum am putea să-l depășim ca emoție și spectaculozitate cu următorul. Cu o luna și jumătate înainte de concertul din acest an, sunt sigur că pe 3 octombrie va fi mai mult decât a făcut orice artist român în vreun concert. Ne facem văzuți și auziți cum nimeni nu a mai facut-o până acum. Va fi o inovație mondială din punct de vedere al proiecțiilor video și va fi primul concert din România cu sunet surround, ca la cinema. Cei care vor fi acolo vor face parte dintr-o poveste și vor spune povestea mai departe mult timp de-atunci încolo. Va fi odată ca niciodată. O singură dată, pe 3 octombrie”, a declarat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Vunk spune că Orașul Minunilor este o demonstrație împotriva a tot ce e negativ în noi ca români, și împotriva tentației de a afirma că nimic nu e bine, nimeni nu face nimic bun; un exemplu ca, și în anonimat absolut, oricine poate fi un super erou transformând lumea din jurul lui în ceva magic.

Trupa precizează că Orașul Minunilor ca miscare sociala va continua să existe si dincolo de concertul din 3 octombrie și că niciunul dintre oamenii implicați în evenimentele offline , de la marii artiști participanți în campaniile de educare și până la cei care au ajutat la realizarea actelor caritabile, nu a știut că Vunk este în spatele proiectului; toți s-au implicat deoarece cred în aceleași valori.

Vunk în Orașul Minunilor, o poveste de concert, va fi o producție care va depăși cu mult desfășurarea de forțe din precedentul show al trupei care a avut loc la Sala Polivalentă, desemnat de presa de specialitate drept “cea mai mare producție indoor a unei trupe românești.”

Până pe 3 septembrie, fanii pot cumpara bilete cu o reducere de 15% la sută față de prețul normal al biletelor. Biletele sunt disponibile în rețelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghișeele Poștei Române, la casa de bilete a Sălii Palatului și online pe www.iabilet.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending