Connect with us

Life Style

Vunk vrea sa stabileasca un record mondial la concertul din 3 octombrie!

Published

on

Dupa o investitie de 20.000 de euro intr-o tehnologie speciala cu ajutorul careia fiecare spectator devine in mod inedit parte din spectacolul de la Sala Polivalenta din 3 octombrie, baietii de la Vunk anunta ca vor sa stabilieasca un nou record mondial!

“Pe langa toata tehnologia pusa joc in acest spectacol, mi-am pus in cap sa fac un moment care poate fi unic doar cu ajutorul publicului. N-am mai vazut in niciun concert un astfel de moment, cel putin nu in Romania, dar ar putea fi unul dintre cele mai de impact momente vazute intr-o sala de spectacol. Depinde doar de cum se vor simti cei din public atunci, dar sunt convins ca si ei vor sa faca cea unic. Si-o vom face si noi, cu ajutorul lor”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

3 octombrie #asasishow se anunta deja a fi sold out pentru ca, in aceasta saptamina marti, miercuri si joi va fi “lichidare de stoc” la biletele pentru acest concert, adica o reducere de 20% pentru toate categoriile.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending