Water-football si biathlon de plaja, la Microbist de Romania - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Water-football si biathlon de plaja, la Microbist de Romania

Published

on

Tudor Furdui ne aşteaptă miercuri, 30 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1, cu episodul 10 al reality-show-ului dedicat celor mai înfocați suporteri. Alte probe spectaculoase și inedite pun la încercare condiția fizică și talentul celor cei zece concurenți.

După ce au trecut printr-o mulțime de aventuri, după ce au zburat pe sub apă, s-au luptat parte în parte cu rechinii sau au folosit crabii pe post de cai, cei zece suporteri care luptă pentru titlul de „Microbist de România” au parte de noi experiențe în premieră mondială.P

e 30 iunie, vedem ce n-a văzut Parisul: primul meci de fotbal pe apă jucat vreodată, dar și o probă extenuantă – dar foarte amuzantă – biathlon pe plajă. Tudor Furdui fluieră continuarea jocului miercuri seară, de la ora 22.00, la TVR 1.

Sportul în care se vor întrece cei zece destoinici în ediția cu numărul 10 „Microbist de România” a fost botezat „fotbal de apă” (sau „water-football”, pentru amatorii de englezisme) și nimeni nu l-a mai jucat vreodată, pentru că arbitrul nu fluieră startul dacă mingea nu sare. Terenul este o lagună cu apă de 10-15 centimetri.

Mingea trebuie să fie mereu deasupra apei, dar piciorul va sta pe nisipul fin de sub apă, ceea ce va face din această probă un adevărat spectacol, mult mai interesant decât orice alt tip de fotbal, inclusiv cel pe consolă…

Dacă experiența celor care au jucat fotbal profesionist își va spune cuvântul, ori dacă se va dovedi că, pe o suprafață acvatică, poate câștiga oricine, indiferent cât fotbal a jucat, aflăm miercuri seară, la „Microbist de România”.

La proba individuală, cei 10 ambasadori încearcă un nou sport, biathlonul de plajă, care presupune o cursă desfășurată jumătate prin apă, jumătate pe uscat, dar cu echipament de snorkeling pe toată durata evoluției (mască, tub și labe). Rezultatul – o probă în care pe concurenți îi trec… toate apele, dar foarte distractivă pentru privitori.

Concursul „Microbist de România” se apropie de final. Cine va fi, oare, primul Campion Național la… Microbism?

Advertisement

Clasamentul poate suferi oricând modificări, pentru că jocul se încheie doar atunci când fluieră arbitrul. Adică, peste încă un episod. Cu ochii pe ceas, Tudor Furdui ne așteaptă la TVR 1 miercuri, 30 iunie, de la 22 fix, la o nouă întâlnire cu „Microbist de România”.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending