miercuri, februarie 28, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuni„Weekend matinal”, un nou format, o noua formulă de prezentare

  „Weekend matinal”, un nou format, o noua formulă de prezentare

  Mai multă informație, mai multe sfaturi utile, dar și mai multă energie alături de „Weekend matinal”. Emisiunea difuzată pe TVR 1, TVR INFO, TVR Internațional și TVR Moldova, de la ora 8:00, va avea o nouă formulă de conţinut, o combinaţie de informaţie utilă, comentarii pertinente şi interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate.


  Știrile TVR devin partenerul ideal pentru un sfârșit de săptămână informat și relaxat în „Weekend matinal”, iar telespectatorii vor avea opțiunea unui program dinamic de urmărit acasă, alături de familie.

  Sâmbăta, de la ora 8:00, două din cele mai experimentate jurnaliste TVR aduc telespectatorilor un conţinut variat şi de actualitate. Maria Smarandache vine de la matinalul TVR din timpul săptămânii, iar Nadine Vlădescu lasă adrenalina live-ului de pe teren pentru emoţiile din studio.

  „Îmi plac emisiunile live, chiar dacă nu este ușor să fii în direct la o oră matinală. Pentru întâlnirea cu telespectatorii trebuie să fii natural, spontan, dar în același timp cu prezență de spirit, bine pregătit și  informat. Mă bucur că voi face parte din noua echipă „Weekend matinal” și, alături de colega mea, Nadine Vlădescu, vă invităm să beţi cafeaua de dimineață alături de noi, cei care vă oferim știri relevante din actualitatea internă şi internaţională. Vă promitem un plus de energie, știri de calitate, bine documentate, dar, mai ales, de încredere”, spune Maria Smarandache.

  Din 7 octombrie, timp de două ore, telespectatorii aflați în fața micului ecran își pot încheia săptămâna cu știri dar și invitaţi de calibru din toate domeniile de interes: educaţie, artă, cultură şi divertisment, sport sau implicare sociala.


  Nu vor lipsi informațiile din ştiinţă şi tehnologie, iar studiourile terioriale ale TVR vă vor ţine în priză cu cele mai atractive şi mai proaspete recomandări de petrecere a timpului liber.
  Nici actualitatea internă şi externă nu vor fi neglijate. Maria Smarandache și Nadine Vlădescu vor prezenta informaţiile zilei, în două grupaje informative, la ora 8:00 şi la ora 9:00.
  Așadar, finalul de săptămână este despre optimism, curiozități și zone de interes variate. Informaţiile utile, imaginile spectaculoase, cele mai interesante evenimente şi oameni de succes vor conduce telespectatorii TVR către un bun început de relaxare.

  „Bun găsit, sunt Nadine Vlădescu, mă cunoașteți din matinalul de sâmbătă de pe TVR1, din pastila de carte „Fata cu cartea” și emisiunea „Fețele libertății”, a căror realizatoare sunt.
  Încep acest nou proiect ca prezentatoare a Weekendului matinal cu multă energie, cu încredere și bucurie și cu speranța că telespectatorii TVR1, TVR Info, TVR Internațional și TVR Moldova vor regăsi în cele doua ore informații captivante şi energia bună care să-i însoțească tot weekendul, să le dea idei de evenimente și activități și să-i binedispună. Sâmbăta este ziua cea mai aventuroasă și mai strălucitoare a săptămânii și așa ne dorim să fie și matinalul nostru, pentru care Maria și cu mine suntem pregătite să aducem forța și grația unui duo feminin în fața publicului TVR, mereu dornic de subiecte și abordări noi și ingenioase
  ”.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente