Connect with us

EVENTS

Wimbledon. Simona Halep joacă astăzi de la 19:30, la Digi Sport

Published

on

Simona Halep joacă azi, de la 19:30, cu Lesia Tsurenko din Ucraina, iar meciul, care se va desfășura pe terenul numărul doi al competiției,  poate fi urmărit la Digi Sport.

Cele două sportive s-au întâlnit de trei ori în carieră, iar  victoria i-a revenit de fiecare dată sportivei românce.

Având în vedere parcursul profesional în ascensiune al sportivei românce, site-ul oficial Wimbledon o laudă după prima victorie de pe iarba londoneză din 2014, 6-2, 6-2, cu Teliana Pereira din Brazilia.

Redăm mai jos postarea de pe site-ul Wimbledon:

„Pentru o jucătoare cu numai două victorii la Wimbledon înainte de a începe acest sezon, Halep nu a avut niciodată o cotă mai mare ca acum. Cine a văzut victoria ei în faţa sportivei din Brazilia, Teliana Pereira, va confirma fără nicio urmă de dubiu că românca justifică prin joc aşteptările tuturor.”

„Sunt doar câţiva jucători în lume care dau senzaţia că pot câştiga un meci fără pic de efort. Număraţi-o şi pe Simona Halep printre ei. Rareori prinsă pe picior greşit de Pereira, terminând meciul cu numai 9 erori neforţate. Se mişcă în teren cu graţie, loveşte acolo unde îşi propune şi joacă fără ţipete, ticuri şi gesturi violente, precum contemporanii ei. Este o combinaţie încântătoare.”

Simona Halep este favorita nr.3 în turneul de la Wimbledon, iar la pariuri este pe locul patru, la egalitate cu Radwanska şi Bouchard.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending