Connect with us

Digital

Windows 10 s-a lansat oficial și este disponibil în 190 de țări!

Published

on

Microsoft a lansat oficial astăzi, noul sistem de operare, Windows 10 și anunță disponibilitatea acestuia pentru utilizatorii din 190 de țări, aceștia au acces la noul sistem de operare ca upgrade gratuit sau preinstalat pe noile PC-uri şi tablete. Windows 10 include inovații precum Cortana2, o aplicație pentru Xbox şi Microsoft Edge, oferind o experiență familiară, dar în același timp mai personală şi productivă.

Noul sistem de operare, cel mai sigur Windows de până acum, este livrat ca serviciu şi ulterior actualizat automat cu cele mai recente inovații şi funcții de securitate. Utilizatorii vor beneficia de o experiență unică, disponibilă pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC-uri, tablete, telefoane, Raspberry Pi, Xbox One, HoloLens şi multe altele, peste 2.000 de dispozitive și configurații fiind deja în proces de testare.

Noul Windows Store şi kit-ul Windows Software Development sunt puse, la rândul lor, la dispoziția utilizatorilor începând de astăzi, deschizând astfel calea către experiențe noi şi inovatoare în ceea ce privește Oamenii din întreaga lume sărbătoresc astăzi lansarea Windows 10 în cadrul evenimentelor care au loc în 13 țări și prin implicarea într-o inițiativă dedicată persoanelor şi organizațiilor care au un impact semnificativ în comunitățile din întreaga lume.

Microsoft încurajează utilizatorii să își împărtășească planurile de a schimba lumea cu ajutorul hashtag-ului #UpgradeYourWorld și să voteze pentru a contribui la desemnarea organizației non-profit cu activitate globală care va primi o donație financiară din partea companiei.

Votul se derulează pe platformele de socializare, folosind #UpgradeYourWorld şi #vote pe Instagram, Facebook sau Twitter.

“Astăzi intrăm într-o nouă eră Windows.” 

“Încă de la început, Windows 10 a fost unic – conceput cu ajutorul feedback-ului primit de la peste 5 milioane de fani, livrat ca serviciu şi oferit ca upgrade gratuit”. Windows 10 a fost dezvoltat în acord cu viziunea noastră de a avea o experiență de operare mai personală, mai naturală, mai mobilă şi mai sigură. Suntem foarte încântați să oferim, împreună cu partenerii noștri, cel mai bun Windows care a existat vreodată, un sistem de operare care le va permite oamenilor şi organizațiilor din întreaga lume să realizeze lucruri extraordinare.”,  a declarat Terry Myerson, Executive Vice President, Windows and Devices Group Microsoft Corp.

Windows 10 este rapid şi familiar, readucând meniul Start şi funcțiile Live Tiles prin care oferă actualizări constante pentru informațiile care contează cel mai mult. Windows 10 este cel mai sigur sistem de operare Windows de până acum, atât prin intermediul optimizarilor aduse Windows Defender şi SmartScreen care asigură protecție împotriva virușilor, malware şi phishing, cât şi prin inovații precum Windows Hello, un mijloc de autentificare rapid, sigur şi care nu solicită o parolă. Păstrarea device-ului mereu actualizat este simplă, utilizatorii urmând să primească actualizări gratuite care îi vor ajuta să beneficieze de cele mai noi funcții şi opțiuni de securitate pe parcursul ciclului de viață al dispozitivului.

Windows 10 1

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending