Wolcar - un centru de dezmembrări auto ce aduce avantaje clienților - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Wolcar – un centru de dezmembrări auto ce aduce avantaje clienților

Published

on

Wolcar-Malu-Mare-centru-de-dezmembrari-auto

Wolcar este un centru de dezmembrări auto care dispune și de un service autorizat de unde clienții pot comanda piese necesare pentru mașinile pe care le dețin, la prețuri mai accesibile. Este un partener de încredere pentru clienții care au apelat deja la ei și o bună variantă pentru cei care au nevoie de astfel de piese și nu vor să facă investiții foarte mari.

Cei care locuiesc în Craiova sau prin împrejurimi pot merge direct la sediu pentru a alege ceea ce au nevoie sau pentru a beneficia de serviciul de montaj al acestora. Defecțiunile la mașini nu sunt un lucru neobișnuit, în special din cauza drumurilor cu gropi din țară. Important este ca fiecare să aleagă varianta mai accesibilă și Wolcar este potrivit în acest sens.

Wolcar este pentru oricine

În materie de accesorii pentru mașini, elemente de caroserie și altele de acest gen puteți comanda de aici pentru că nu contează dacă sunt sau nu uzate. Astfel de piese nu pun viața în pericol și mai mult decât atât sunt atent verificate înainte la service pentru a fi impecabile și ca aspect și ca utilitate. Echipa Wolcar este formată din oameni dornici să ajute clienții, să le ofere variantele potrivite.

Găsiți aici piese pentru mașini marca Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, Volkswagen, BMW și Porsche. Alegeți prima dată marca mașinii pentru care sunteți interesat și mai apoi veți avea de ales categoria de piese care vă interesează precum: elemente de caroserie, climatizare, electrice, interior, motor sau transmisie.

Puteți întreba unul dintre reprezentanți orice nelămurire aveți și alte informații care v-ar putea interesa cu privire la piesa pe care vreți să o achiziționați. Aceștia trimit comenzile oriunde în țară prin curier, astfel încât în aproximativ 24 de ore le puteți primi la adresă.

Accesați site-ul pentru a descoperi toate piesele disponibile printre care o puteți identifica și pe cea de care aveți nevoie, precum și informații despre service. De asemenea la ei puteți verifica starea mașinii sau puteți opta pentru chiptuning.

Contact:

076.8912.489

wolcar@yahoo.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending