Connect with us

Seriale

”Wolf Creek”, un serial australian care provoaca dependenta, la FilmBox Premium

Published

on

Wolf Creek”, un serial australian care provoacă dependență și coșmaruri, la FilmBox Premium, din 5 februarie.

Un serial inspirat din fapte rale, care i-a provocat coșmaruri chiar actriței principale – aceasta este propunerea FilmBox Premium pentru februarie. ”Wolf Creek” prezintă povestea mai multor personaje urmărite de un criminal în serie prin sălbăticia australiană. Serialul este inspirat din dosarul real și tulburător al faimosului asasin care a terorizat Australia între 1989 și 1992, vreme în care 7 tineri excursioniști au dispărut pe când făceau autostopul între Sidney și Melbourne. Trupurile lor au fost descoperite în pădurea Belanglo State, iar criminalul în serie a fost condamnat în iulie 1996 cu 7 sentințe consecutive de închisoare pe viață. Odioasele lui fapte au stat la baza unui film numit Wolf Creek, lansat în 2005, iar apoi au dus la realizarea acestui serial, cu același nume și același actor principal – John Jarratt.

În serialul care începe mâine la FilmBox Premium, Eve Thorogood (Lucy Fry), o turistă americană în vârstă de 19 ani, este vizată de dementul criminal în serie Mick Taylor (John Jarratt). Familia ei este ucisă, ea supraviețuiește atacului și pornește într-o misiune de răzbunare. Seria cuprinde 6 episoade pline de suspans și adrenalină.

”După prima săptămână de filmări, ajunsesem să am coșmaruri. Nu i-am spus lui John Jarratt asta, dar personajul lui chiar mă speria și visam urât, nu puteam controla acest lucru”, a povestit Lucy Fry. Actrița de 26 de ani a fost nevoită să renunțe la podoaba capilară în timpul filmărilor: Fry își tunde părul într-una dintre scenele serialului și totul este absolut real. ”A fost distractiv, a trebuit să tragem o singură dată scena respectivă”, își amintește Lucy.

Actrița originară din Australia l-a impresionat pe experimentatul ei coleg de platou, John Jarratt. ”Lucy are o inteligență nativă deosebită și mai ales o inteligență emoțională ieșită din comun pentru vârsta ei”, declară John.

Eve este un personaj puternic, în ciuda vârstei și a dramei prin care trece, un personaj care câștigă instant simpatia telespectatorilor. ”Nu am încercat să fac personajul plăcut, am vrut să fie un personaj sincer pentru că mi se pare că dacă întâlnești un om sincer îl placi pur și simplu. Dacă personajul nu este autentic atunci nu inspiră încredere publicului. Așa că am încercat să fiu cât mai sinceră cu putință, mai ales pentru că sunt multe scene cu o încărcătură emoțională puternică”, mărturisește Lucy Fry.

Misiunea lui John Jarratt de a da viață unui personaj atât de sumbru cum este acest criminal în serie nu este deloc ușoară. ”A trebuit să muncesc foarte mult pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, dar după multă muncă de perfecționare, brusc mi-am dat seama că știu exact ce am de făcut”, declara actorul de 66 de ani.

”În mod clar nu este un film horror în sensul clasic al cuvântului. Este un thriller plin de suspans, cu personaje foarte puternice”, povestește și Greg McLean, regizorul și scenaristul acestui serial care este din 5 februarie, în doză de câte două episoade, la FilmBox Premium, în fiecare marți de la ora 21:00.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending