Connect with us

ALL MEDIA

Work in progress – un program in premiera la TVR Cultural

Redactia Radar de Media

Published

on

Din 10 octombrie, in fiecare vineri, la ora 20.00, noua emisiune Work in progress va surprinde un artist sau o lucrare la debut sau in prima faza a carierei, urmarind cursul procesului de creatie, cu diversele sale interpretari.

Se spune despre o piesa de dans ca este “work in progress” atunci cand se prezinta publicului intr-o forma nefinisata, in cursul procesului de creatie. De multe ori, piesele raman in acest stadiu, neterminat, lasand loc unei viitoare re-interpretari. In noua productie TVR Cultural, zona experimentala a domeniului respectiv va fi in centrul atentiei iar emisiunea nu se va preocupa de artisti consacrati decat ocazional (in situatia unei schimbari radicale de stil, a unei innoiri de limbaj etc).
Prima editie a emisiunii, realizata de Bogdana Pascal, va prezenta pe larg Proiectul international Migrant body (Corpul migrator). Acest proiect include operatori culturali, dansatori si coregrafi, jurnalisti si cercetatori din Estonia, Italia, Olanda, Marea Britanie si Romania. Organizatorii sunt interesati in dezvoltarea unei cercetari aprofundate despre fenomenul migratiei si emigratiei in contextul largirii Uniunii Europene, dar si oferirea de oportunitati de formare si colaborare artistica pentru tinerii dansatori. Reportajul din 10 octombrie, intitulat Migrant body in Bucharest documenteaza rezidenta artistica a acestor artisti in Romania.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending