miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăA-Z NEWSLIFE STYLEWrs lanseză o nouă piesă de pe EP-ul MANDALA – “Don’t Rush”

  Wrs lanseză o nouă piesă de pe EP-ul MANDALA – “Don’t Rush”

  Wrs este unul din finaliștii selecției naționale de la Eurovision prin piesa „Llamame”, dar asta nu-l oprește să lanseze muzică.

  „Don’t Rush” este o nouă piesă, cu vibe-ul exotic specific lui wrs, ce va fi inclusă pe viitorul său EP MANDALA. 

  Piesa a fost compusă de către wrs, Costel Dominteanu și Darius Țăran, iar de producția piesei s-a ocupat Costel Dominteanu. Vizualul ce însoțește piesa este filmat de wrs în Tenerife, pentru a capta vibe-ul exotic ce îl definește.

  Wrs este un artist multidisciplinar cu o viziune unică asupra artei, el fiindu-și si propriul regizor la acest videoclip.

  Înainte de a face pasul în față ca vocalist, a fost dansator pentru alți artiști sau televiziuni. În 2015 era implicat în trupa SHOT, astfel începându-și cariera muzicală. Doi ani mai târziu părășește proiectul pentru a merge în Londra unde și-a perfectat abilitățile de compozitor.

  În 2020 semnează cu Global Records, iar de atunci nu s-a oprit o zi din pasiunea lui și a lansat în continuu. Printre piese amintim: „Tsunami”, „Amore”, „why”, „la răsărit”, iar lista poate continua. Wrs este un artist ce poate fi auzit și la radio, piesa „Amore” este Top 10 Radio România.

  Petrut Nechifor - Reporter

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente