Connect with us

Digital

WTZ Technologies digitalizează jucătorii activi în economia reală din România

Published

on

WTZ Technologies, este o companie relativ tânără construită în Romania și SUA din dorința de a valorifica și a demonstra excelența noii generații de programatori  români, si care își propune sa acorde suportul pro-activ în direcția transformării digitale a companiilor  de top din sectorul privat și de stat din Romania , în linie cu direcția solicitată de Uniunea Europeană pentru statele membre și atât de necesară în România.

Cu un istoric vast și complex în rescrierea infrastructurii digitale în proiecte multiple, dar și o îndelungată expertiză în managementul sistemic al echipelor de specialiști IT , CEO-ul și fondatorul WTZ Technologies, Alexandru Neaţă, a reușit să construiască o echipa calificată și specializata ce integrează liniile de  Artificial Intelligence & Data Science, Custom Software Development, UI/UX Design și Cybersecurity.

Furnizarea unui pachet integrat de servicii (dezvoltare, inteligență artificială, UI/UX și cybersecurity) a devenit un lux în contextul economic și social curent, sens în care WTZ Technologies este cu atât mai mult de apreciat  și susținut întrucât a reușit să dezvolte departamente specializate pentru fiecare macro-domeniu din sectorul IT, cu experți licențiați la cel mai înalt nivel, ambițioși și pregătiți pentru provocările iminente ale sectorului economic din Romania.

Încurajată de feedback-uri pozitive și rezultate performanțe  atât la nivel național, cât și internațional, WTZ Technologies își propune dezvoltarea și digitalizarea mecanismelor de funcționare ale instituțiilor de stat și private, punând în valoare experiența acumulată în cadrul proiectelor anterioare, cât și profesionalismul, dedicarea și capabilitățile ridicate ale echipelor companiei.

Pentru realizarea serviciilor de upgrade digital ale diverselor tipuri de infrastructuri specializate,  echipa WTZ utilizează tehnologii “cutting edge”, coroborate cu un sistem algoritmic optimizat pe producție și calitate, garantând criterii de performanță dintre cele mai ridicate și un duo scalabilitate-portabilitate maxim.

„Compania WTZ este proiectul meu de suflet și rezultatul timpului îndelungat de expertiză și  implicare în proiecte de mare anvergură în care am fost parte proactivă. Construcția WTZ nu este un proiect ,  este un proces continuu de specializare și dezvoltare a noastră ca oameni dar și a business-ului.

Aici ne consolidăm și creștem în primul rând ca oameni dar si ca profesioniști de excelență având ca fundament doua valori de baza:  dedicația și dorința continuă de a evolua, de a ne autodepăși.

Valorile companiei sunt de fapt valorile noastre ca oameni, parte din povestea WTZ – acționari, echipa, colaboratori  și nu în ultimul rând parteneri de business. Am convingerea ca fără consistență, consecvență si curaj , nu putem construi în România corect si pe termen lung.

Acesta este scopul nostru ca oameni  si profesioniști în compania WTZ Technologies Romania”, a declarat, Alexandru Neață / CEO WTZ Technologies RO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 ore ago

De Ziua Națională românii au ales PRO TV! Postul a fost lider absolut de audienta!

TV Divertisment Show2 ore ago

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Melisa Antonesi, demonstrație de talent: ”Dedic această piesă tuturor românilor care au plecat departe”

AUDIENȚE TV2 ore ago

America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu, salvați aseară de soarele verde de la eliminare

Emisiuni4 ore ago

Adi Hădean în această duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Program Special3 zile ago

Programul TV de pe 1 Decembrie 2023. Ce poți vedea la PRO TV de Ziua Națională a României

TV Divertisment Show3 zile ago

Alina Ceușan se alătură echipei Vocea României! Pe 1 decembrie trăim LIVE bucuria nostalgiei

Program Special3 zile ago

Ediție specială Observator – Parada militară de la Arcul de Triumf de 1 decembrie

RECOMANDARI TV3 zile ago

Bucură-te împreună cu întreaga familie în mini-vacanța de 1 Decembrie de super filme și seriale de la Disney+!

Reality Show4 zile ago

KANAL D pregăteşte cel mai inedit reality de aventură! Miza este uriaşă 1.000.000 de lei! Lovitură fatală pentru PRO TV! Celebrul post va „spulbera” concurența cu cel mai mare experiment social televizat din istoria televiziunii!

Reality Show4 zile ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special4 zile ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Facebook

Advertisement

IN Trending