Connect with us

ALL MEDIA

Wunderman a dezvoltat aplicația de Facebook “Henry Ford – 150 de ani” pentru Ford România

Avatar

Published

on

Începând cu săptămâna aceasta, Ford România sărbătorește și în social media 150 de ani de la nașterea celui care a pus bazele construcției automobilelor în serie, Henry Ford. Fanii paginii de Facebook Ford România vor putea afla mai multe despre viața și modul în care o vedea  Henry Ford, prin intermediul aplicației “Henry Ford – 150 de ani” https://www.facebook.com/FordRomania.

Aplicația va putea fi accesată până pe 15 august, iar scopul ei este acela de a comunica inovațiile realizate de Henry Ford în rândul utilizatorilor de Facebook. Odată intrat în aplicație utilizatorul află mai multe informații din istoria vieții lui Henry Ford, momentele cheie care l-au definit, își poate alege un citat și personaliza cover photo-ul cu o imagine din arhiva Ford și un text reprezentativ aparținând lui Henry Ford.

“Prin intermediul acestei campanii de awareness care îl are în plin plan pe Henry Ford, fondatorul industriei americane de automobile și unul dintre pionierii mecanicii motorizate, ne dorim să comunicăm continuarea inovațiilor existente la Ford. Un moment cheie în prezent îl constituie motorul de 1.0 L EcoBoost, fabricat la Craiova” a declarat Cristian Prichea, Coordonator Marketing Ford Romania.

Campania sărbătorește, astfel, câștigarea pentru al doilea an consecutiv de către Ford a titlului de Motorul Internațional a Anului în cadrul premiilor anuale prezentate de revista Engine Technology International, cu motorul pe benzină EcoBoost de 1 litru. Motorul ce îmbină injecţia directă, supraalimentarea turbo şi supapele cu distribuţie variabilă reducând consumul fără a sacrifica puterea, a obținut cel mai mare scor din istoria competiției.

“Așa cum îi plăcea lui Henry Ford să spună ca progresul există doar dacă este accesibil tuturor, noi ne-am gândit că informațiile importante despre inovațiile Ford trebuie să fie și ele accesibile utilizatorilor de internet. Acum, la 150 de ani, Ford nu încetează să inoveze, motiv pentru care facem cunoscute toate tehnologiile de succes din prezent în secțiunea Tehnologie, din cadrul aplicației” a declarat Cristina Irod, Account Director Wunderman.

Aplicația poate fi găsită: https://apps.facebook.com/henry-ford/

Echipa care a lucrat la realizarea aplicației:

Wunderman

Cristina Irod, Group Account Director; Rafaela Moroe, Social Media Manager; Atena Chiper, Manager Digital Talk Wunderman; Delia Mija, Art Director; Cătălin Cumpănașu, Copywriter; Ionuţ Mustaţă, Digital Group Creative Director.

Ford Romania

Cristian Prichea, Coordonator Marketing.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending